Hur man använder en 1986 Honda Shadow 700 Motorcykel

Åka motorcykel kräver en rad färdigheter som de flesta människor inte har utvecklats i deras dagliga liv. För att göra saken värre, ofta uppsättning kontroller som används av en motorcykel känner tafatt placeras till en ny ryttare. Detta bör inte avskräcka dig från att rida på den ny-till-dig 1986 Honda Shadow 700 parkerad i din uppfart. Istället, ta lite tid att lära känna din motorcykel. Lärande där alla kontrollerna är och hur man använder dem innan du lämnar säkerheten i din uppfart kan ge utdelning på lång sikt, vilket gör varje åktur säkrare och mycket roligare. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
att bekanta sig med Controls
1

sitta på motorcykeln och ta en titt på styret. Rätt styre innehåller gasen s twist grepp, den främre bromshandtaget på startknappen och motorn kill switch. Den vänstra styret innehåller kopplingshandtaget, choken, körriktningssignalomkopplare, strålkastare dimmer och hornet knappen. Direkt framför styret är hastighetsmätaren, varvräknare och tändningslåset.
2

titta ner på främre fotpinnar. Spaken under vänstra fotpinnen är växeln. Den högra foten PEG spak aktiverar bakbroms. Den Kickstället är monterad på vänster sida av motorcykeln.
3

Titta på nedre vänstra sidan av bensintanken för att lokalisera bränslekranen. Bränslet Ventilen kan placeras i en av tre lägen:. På, av och boka
Starta Motorcycle
4

Sitt på motorcykeln och lyft av sin cykelställ. Nå under vänstra sidan av gastank och vrid bränslekranen till läget på. Höj ställ med din vänstra häl.
5

Slå på tändningen med startnyckeln. Den gröna neutral lampan ska lysa mellan hastighetsmätaren och varvräknaren. Griparkopplingen in med din vänstra hand och tryck på vänster växelspaken ner med vänster fot tills det tar stopp. Tryck spaken uppåt lätt att skifta till neutralläge, belysa neutralt ljus.
6

Dra choken på vänster handtag mot dig för att öppna choken. Placera rätt styret "kill switch i körläget. Tryck på startknappen med höger tumme för att starta motorcykeln. Addera Start och stopp
7

Pull in kopplingshandtaget och tryck växelspaken ordentligt med vänster fot för att flytta till första växeln.
8

Vrid gashandtaget tillbaka något för att öka motorns varvtal (varv per minut). Släpp kopplingshandtaget långsamt.
9

Öppna gasreglaget ytterligare när motorcykeln börjar rulla. Släpp kopplingshandtaget helt.
10

griparkopplingen in och tryck växelspaken uppåt stadigt med vänster fot för att flytta in i andra växeln. Upprepa vid behov för uppväxling till tredje, fjärde och femte växeln.
11

Roll gashandtaget framåt för att stänga av gasen. Dra in bromshandtaget med höger hand eller trycker på bromshandtaget med din högra fot att avta.
12

Pull in kopplingshandtaget och tryck på växelspaken ner med din vänstra fot för att flytta in i ett lägre växel. Släpp spaken och gasa för att fortsätta. Upprepa efter behov för att nedväxling genom växlarna och tillbaka till första.
13

Stäng gasspjället. Bromsa med antingen främre bromshandtaget eller bromspedalen. Dra in kopplingen när du kommer till ett fullständigt stopp. Sänk ställ med din vänstra fot och lägre motorcykeln på det.
14

Placera kill switch på höger handtag i avstängt läge. Stäng av tändningen och ta ur nyckeln. Nå under vänstra sidan av gastank och vrid bränslekranen till läget av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107519.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.