Hur Fastsurrning en Royal Star

När binda ner din Yamaha Royal Star, är det viktigt att hålla i minnet vikten av motorcykeln när den transporteras. Så mycket som möjligt, är det en bra idé att remmen ner fälgar och däck av motorcykeln, och sedan ge det lateral stabilisering så att motorcykelns fjädring för att hjälpa till att förebygga skador på spärr remmar. Att försöka komprimera suspensionen för resor kan leda till brott av banden och motorcykeln faller över i trailern. Saker du behöver
Motorcykel hjulkloss
remmar motorcykeldäck
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Montera hjulkloss på släpvagnen. Om bara en motorcykel ska monteras på vagnen, installera chock i mitten av vagnen. Följ instruktionerna som medföljer hjulkloss att installera den i golvet i släpvagnen.
2

Guide motorcykeln på släpet så att dess främre hjulet är fäst i motorcykeln hjulkloss. Route ett spännband på vänster och höger sida av motorcykeln från styret till sidorna av trailern. Ratchet ner dem ordentligt så att krokarna inte kan lossna när motorcykelns fjädring komprimerar när du reser. Det bästa sättet att göra detta är att slingan i slutet av bandet genom ögat hålet av kroken och runt styret av motorcykeln innan spärrning den på plats.
3

Route en spärr bandet från förarens fot pinnar vid framför motorcykeln till framsidan av trailern. Var noga med att undvika att sätta press på Royal Star: s kåpa om det är en Tour Deluxe modell.
4

Wrap en rem runt toppen av bakhjulet, mellan där sadelväska och passagerare peggar fot är belägen. Dra denna rem på vardera sidan av släpvagnen något framåt av passagerar fotpinnar och fäst den på plats för att hålla baksidan av motorcykeln stadigt.
5

Fäst ett spännband på varje sida av den bakre svinga armen, looping kroken runt stålet på samma sätt som de spärr remmar fästes på styret. När det är färdigt, låsa framhjulet chock s låsmekanism på plats, dubbelkolla alla kopplingspunkter, och sedan skaka på motorcykeln för att göra vissa att fjädringen fungerar korrekt och att Royal Star är ordentligt surrad.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111003.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.