Hur man tar bort kåpor för Kawasaki ZZR600

kåpor på din Kawasaki ZZR600 motorcykel skydda och hysa radiator, avgasrör, motor, bensintanken och ljus. Ibland har en eller flera av de fairings tas bort för att arbeta på cykeln. Måla eller ombyggnad av motorcykeln måste ta bort hela uppsättningen av kåpor från framsidan till baksidan. Du tar bort kåporna på en speciell sekvens med dina metriska verktyg. Saker du behöver
Metric uttag och Ratchet
Offset uttagsadapter
Short hylsa förlängning
Visa fler instruktioner
Front Fairing
1

Parkera motorcykel på en bakre stativet. Du kan parkera den på centralstödet och stödja undersidan fullt med trä block när en bakre stativet är inte tillgänglig. Låt motorn och avgassystemet svalna helt.
2

Ta bort höger och vänster blinker linsskydden längst fram kåpan. Ta bort de rostfria skruvar maskin som håller den främre kåpan till höger-och vänster-sida kåpor och styrningen headset.
3

Dra den främre kåpan och vindruteaggregat bort från gafflarna tillräckligt att komma till blinkers och strålkastare elektriska kontaktdon. Koppla varje sladdkopplingsdonet och ställa in den främre kåpan åt sidan. Addera Side och kåpor Tank
4

Leta formplåten fästen och bultar på undersidan av motorcykelns ram. Nå innanför kanterna på varje sida spackling och lokalisera spackling fästen och skruvar på framsidan av motorcykelns ram.
5

Inrätta en metrisk socket med en offset-adapter och kort förlängning på din spärr. Be en assistent för att hålla en av sido kåpor stadiga. Ta bort skruvarna på undersidan och framför motorcykeln bildrutan på den spackling. Lossa den övre skruven från fästet under bensintanken.
6

be assistenten att dra kåpan rakt ut från motorcykeln och ställ spackling åt sidan. Be assistenten att hjälpa när du tar bort den motsatta sidan spackling på samma sätt.
7

Lossa och ta bort skruvar på varje sida av tanken spackling. Avlägsna bultarna formkroppsskalens mount på vardera sidan av det övre ramröret. Lyft tanken spackling av motorcykeln. Addera Tail Fairing
8

Ta förarsadeln från motorcykeln. Ta bort de övre och nedre svans lyktglasen objektivet och registreringsskylt.
9

bort de rostfria skruvar maskin på varje sida av svansen spackling. Be en assistent att lyfta kåpan nog att komma åt de övre och nedre bakljus kabelanslutningar och vrid signalkontaktdon tråd på undersidan av kåpan.
10

Koppla bakljus och Bromsljuskontakt kontakter tråd. Koppla loss tur kontakterna signalledning. Ta svansen spackling av motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110977.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.