Hur Till Flytta en buckla från en cykel Tank

Om du har en buckla i din cykel tank som du har tänkt att ta in i din lokala cykelaffär för att ha tagit bort, prova denna process buckla borttagning hemma först. Det kommer att spara tid och pengar, och kommer inte att skada din cykels lack. Du kommer att vara tillbaka på vägen på nolltid, buckla-fria och med plånboken bara cirka fem dollar ljusare. Denna process använder en luft dammvippa vände upp och ned för att fördela flytande koldioxid. Saker du behöver
Damp polering Hårtork duk hotell med hög värme inställning
Eluttag
Air duster
Visa fler instruktioner
1

Clean din cykel bensintank ordentligt med en fuktig putsduk. Koppla in en hårtork med en hög värme inställning och se till att det finns tillräckligt med slack i linan för att enkelt nå buckla i cykelns bensintank. Ta av locket från luften duster och ställ den någonstans där du kan nå det snabbt.
2

Vrid hårtork på och ställ in den på sin högsta värmeläget. Håll hårtork så att munstycket är ungefär en tum ifrån buckla på cykelns bensintank. Låt inte hårtorken att faktiskt röra buckla. Flytta hårtork fram och tillbaka över hela bucklig området under en minut. Stäng av hårtorken och omedelbart plocka upp luften duster. Addera 3

Håll luften duster helt upp och ner. Rikta munstycket mot buckla på din cykel bensintank, och spraya buckla med flytande koldioxid under 30 sekunder.
4

Vänta två minuter medan den extrema temperaturskillnaden mellan den kalla flytande koldioxid och den uppvärmda cykeln har tanken får buckla att poppa ut.
5

Använd fuktig polering trasa för att torka bort eventuell kvarvarande vätska bildar koldioxid din cykel bensintank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107078.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.