Hur man installerar Electra-Glo Lights

Electra-Glo lätta skida installeras av Harley ägare som vill lyfta fram en viss del av sina cyklar och är ett relativt billigt sätt att anpassa en cykel. Innan du installerar dem på din cykel, kontrollera att se om de är "street-legal" i ditt område. Kom ihåg att lamporna inte är avsedda att pekade bort från cykeln. Istället bör ljuset från baljorna reflekterar bort av krom och målade ytor på din cykel. Instruktioner
1

Park din motorcykel och komma åt batteriet genom att ta bort sidopanelerna och sits /luft lock, enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Batteriet på en Harley är i allmänhet under sitsen eller på framsidan av luft rutan. Koppla först den negativa batterikabeln, då den positiva batterikabeln från batteriet
2

. Plantera växeln /dimmer kontroll på en plats nära till batteripolerna, och där det är lätt att nå med föraren, genom att riva av stöd för att exponera klistret nedan.
3

Bifoga den positiva batterikabeln med den röda kabeln ringen terminal till batteriets pluspol och dra åt, fäst sedan den negativa batterikabeln med den svarta kabeln till den negativa batteripolen och dra liksom.
4

Ta bort backa från Electra-Glo lätta skida och hålla dem på en plan yta, där de kommer att lyfta fram en viss del av cykeln. Har dock inte, placera dem för nära avgasrören, halsdukar, cylindrar motor och huvuden. Du kanske också vill rengöra varje område med tvättsprit innan du fäster de lätta skida.
5

Wire ljuset skida enligt de riktlinjer som skisseras i bruksanvisningen, och tillämpa några dielektriskt fett till alla anslutningar och brytare /dimmer controller leder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109814.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.