Hur man byter bromsbeläggen på en KTM 65SX

KTM 65 SX är en 59cc, vätskekyld tvåtaktsmotor dirk cykel. De främre och bakre bromsarna på denna cykel är skivbromsar. Bromsoken är i klar syn på fram-och bakhjul. En metallram runt rotorerna är vad bromsok är fästa. Skivbromsar är mer kraftfulla än trumbromsar, och denna dirtbike behöver denna makt eftersom det är en racercykel. Du behöver ett verktyg set eftersom bultstorlek fästa varje bromsok till rotorn kommer att skilja mellan modeller. Saker du behöver
Motorcykel lift
insexnyckel ställa
Skruvmejsel
Bromsbeläggsmaterial smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln hissen under motorn ramen. Höj lyften tills båda hjulen är upplyfta från marken. Låt bromsrotorn att helt kall innan du fortsätter.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fast den främre bromsok till rotorn, med hjälp av motsvarande storlek insexnyckel. Dra bromsok från hjulet och dra bromsbeläggen från insidan av bromsoket.
3

Force den 1/2-tums tillbaka kolven i bromsoket, med hjälp av handtaget av skruvmejseln . Applicera en liten mängd av bromsbeläggens smörjning till varje plats på bromsoket att dynorna glider in.
4

Skjut nya KTM bromsbelägg i motsvarande skåror på bromsoket. Tryck ner på bromsbeläggen tills du hör dynorna snäpper fast.
5

Placera bromsok på den främre rotorn. Placera skruvarna i monteringshålen. Dra åt bultarna med hjälp av motsvarande storlek insexnyckel. Upprepa dessa steg för de bakre bromsbeläggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108301.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.