Hur till Ändra Suzuki 750 GSX-R tändstift

Så kraftfull och pålitlig som din Suzuki GSX-R 750 kan vara, är grundläggande underhåll en viktig del av relationen. Bland de många rutiner som krävs för att hålla din "Gixxer" trim är det vardagliga arbetet med att ersätta kvartett tändstift som driver cykelns 750cc motor. För många ryttare kan få under en GSX-R: s motorcykel plastkaross kräva för mycket av en investering i tid att ändra pluggar själva. Så de förlitar sig istället på tjänster utförda av sin lokala återförsäljare. Men ändra tändstift är lättare än det verkar och det kan spara lite pengar. Saker du behöver
Allen hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Luftkompressor
Tändstiftshylsa
Tändstift
Shop handdukar
Visa fler instruktioner
1

Ta förarsadeln, med en insexnyckel uttag att skruva par bultar som håller fast den bakre delen av sätet till ramen. Lyft den bakre delen av sitsen uppåt och dra stolen bakåt av motorcykeln för att frigöra den från ramens fångst flikar.
2

Avlägsna par bultar som håller fast framsidan av bensintanken till ramen. Lyft bränsletanken uppåt på svängtappen vid basen av tanken. Stötta bränsletanken mot ramen med tankens stödstaven.
3

bort luften rutan. Dra de tre luftslangarna från luften rutan. Lossa klämmorna på luftskåpet s gummistövlar med en skruvmejsel, och dra luften lådan ur motorcykeln.
4

Dra fyra coil förpackningar av motorns cylindrar. Rensa bort smuts och skräp som samlats på toppen av cylindrarna med tryckluft, rikta luften in i tändstiftshålen att spolen förpackningarna installerades i. Ta bort tändstiften med en tändstiftshylsa ansluten till ett uttag förlängning.

5

Installera ny, korrekt gap tändstift i motorn med ett tändstift socket. Dra åt sockeln tills den sitter ordentligt mot motorn. Sätt tillbaka spolen förpackningar på tändstiften.
6

tillbaka luften rutan, dra åt klämmorna på gummistövlar för att säkra luften rutan till spjällhusen. Återanslut trio av luftslangar till luft rutan.
7

Ta staven tanken och sänk bränsletanken på ramen. Sätt i och dra åt skruvarna bränsletank med en Allen-uttag. Sätt tillbaka sätet, fast åtdragning av bultar med en Allen-uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106874.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.