Hur man installerar en 2006 GSXR600 Power Commander

Suzuki 2006 GSX-R600 har lovordats för sin lätt ram och en kraftfull motor, vilket gör det till en enastående konkurrent i den hett omtvistade 600cc motorcykel klass. Även ett ben lager GSX-R600 är redan en kompetent maskin, många sport-sinnade ryttare väljer att förbättra dess prestanda genom tillsats av en Power Commander bränsle-insprutning styrenhet, gör att ryttaren att finjustera bränslesystemet för ökad effekt . Medan de flesta GSX-R ägare kan välja att få aggregatet installeras av deras lokala Suzuki återförsäljare, kan du installera en Power Commander själv relativt enkelt med enbart grundläggande verktyg utan någon extra kostnad. Saker du behöver
4 och 6 mm insexnyckel
Startnyckel
Phillips skruvmejslar
T-tap ledningar kontakt
Visa fler instruktioner
1

Lyft sidorna av förarsadeln nära bränsletanken upp för att avslöja sitsupphängningen bultar. Lossa båda bultarna med en 6 mm insexnyckel. Lyft den främre delen av sitsen upp och sedan dra den mot tanken tills den kan tas bort helt från motorcykeln.
2

Sätt i tändningsnyckeln i sadellåset på vänster sida av svansen spackling och vrid den medurs för att låsa upp passagerarsätet. Dra passagerarsätet åtskild från motorcykeln. Ta ut bränslestavarna tanken stöd från verktygssatsen inrymt i svansen spackling förvaringsfack. Addera 3

Skruva loss bulten från batteriets minuspol med en stjärnskruvmejsel. Dra negativa ledningar leder bort från batteriet.
4

Lossa skruvsäkringssystem framsidan av bränsletanken på ramen med en 6 mm insexnyckel. Lyft den främre delen av bränsletanken uppåt och håller den på plats. Sätt in den krökta änden av stödstången i tankens monteringsbult hål och den andra änden mot botten av bränsletanken.
5

Koppla alla slangar och anslutningar ledningar på toppen av luften box, ligger direkt mellan rambalkar under bränsletanken. Skruva av luftlådan monteringsbulten nära basen av bränsletanken med en 4 mm insexnyckel. Dra gummiproppama ur sidorna av rambalkar. Sätt en lång skruvmejsel i hålen på sidan av rambalkar och skruva luftskåpet s slangklämmor. Dra luftskåpet bort av spjällhusen och åtskild från motorcykeln.
6

Ställ enheten Power Commander i svansen spackling förvaringsfack. Skjut Power Commander kabelstam under svansen spackling mot motorn. Koppla den uppsättning av fyra anslutningar på undersidan av spjällhusen. Anslut kontakterna på Power Commander kabelnät i spjällhusen, anslut sedan de ursprungliga kontakterna på baksidan av Power Commander kontakter.
7

Koppla gasspjällssensorn från ledningar kontakten på rätt sidan av spjällhusen. Med hjälp av en T-tap ledningar, ansluter den grå kabeln från Power Commander kabelnät till rosa tråd på gasspjällssensorn s ledningar kontakt. Återanslut gasspjällssensorn till dess kontakt.
8

Säkra enheten Power Commander till svansen spackling förvaringsfack med remsa av kardborre medföljer enheten. Anslut den svarta kabeln från Power Commander kabelnät till motorcykelns negativa ledningar bly använda batteriet terminal bolt. Skruva terminalen bulten på batteriets minuspol.
9

ihop motorcykeln efter den omvända metoden för borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109939.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.