Så byt ut ventilen bränsleavstängning i en Honda CL70

Din Honda CL70 har utformats med många funktioner som finns på sina storebröder i scrambler klassen. Bland dessa är det scrambler bensintank och bränsle avstängningsventil. Med tanke på produktion av CL70 upphörde år 1973, kanske det faktum en fabrik avstängningsventil behöver bytas ut kan förväntas. Om bensintanken är tom, kan du byta ut ventilen utan att ta bort tanken från motorcykeln. Annars måste tanken som skall avlägsnas. Skaffa ett bränsle kit avstängningsventil från en motorcykel butik eller en online-leverantör och parkera din Honda CL70 på dess centrum står att byta ventilen bränsleavstängningsventilen. Saker du behöver
Fuel avstängningsventil kit
Skruvmejsel
20-mm hylsa och spärrskaft
Bensin kan
Visa fler instruktioner
1

Lossa bränsleledningen klämma där linjen fäster avstängningsventilen med en skruvmejsel. Skjut klämman ner bränsleledningen och dra i slutet av raden av munstycket på ventilen.
2

Vänd spärren på vänster sida av sadeln och lyft upp sätet. Lossa och ta bort skruven vid basen av gastank med en 20-mm metrisk hylsa och spärrskaft. Spara bulten. Dra tanken rakt bakåt ca 2 inches och lyft bort det från motorcykeln.
3

Avlägsna tanklocket från tanken och töm eventuellt bränsle i tanken i en bensindunk. Placera den tomma bensintanken upp och ner på ett arbetsbord. Lägg ner butiken trasor eller en handduk först för att undvika repor en fin finish på tanken.
4

bort två skruvar som håller ventilen till basen av gastank med en skruvmejsel. Kasta båda skruvarna. Dra ventilen rakt upp och ta bort den från tanken. Kassera ventilen och den gamla packningen. Om det behövs, ta bort packningen rester från tanken med en plast spackel.
5

Placera den nya packningen från satsen på tanken och centrera öppningen i packningen med öppningen på tanken. Sätt den styva bränsleröret på den nya ventilen i hålet och kranen ställs på plats.
6

Align två hål på ventilen med hålen i tanken där de gamla skruvarna avlägsnades. Trä de nya skruvar ur satsen i hålen och dra åt dem med skruvmejseln. Vänd gastank över och placera den ovanpå motorcykeln.
7

Skjut tanken framåt så att den sitter helt på plats. Installera det sparade 20-mm bult vid basen av tanken med hylsa och spärrskaft.
8

Tryck bränsleledningen på munstycket vid basen av avstängningsventilen. Dra den ursprungliga klämman runt anslutningen med din skruvmejsel. Sänk sadeln och låt den snäppa in fångsten. Fyll bensintanken och vrid ventilen nedåt för att öppna flödet av bränsle innan motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110939.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.