Moriwaki Honda Md250h Specifikationer

Den MD250H är en nybörjar racing motorcykel infördes som ett joint venture för American Honda Motor Company och Moriaki Engineering Japan 2008. Den lätta cykeln var tänkt som en low-end kusin till MD211VF, en högpresterande racercykel utvecklades också av Honda och Moriaki. Den MD250H syftade till att amerikanska ungdomar racing marknaden och var avsedd att vara attraktiv för åkare precis har börjat i sporten. Motor

MD250H använder en anpassad version av Hondas CRF250X Unicam motocross motor. Den 249 kubik-centimeter motorn är en fyrtaktare, encylindrig kraftverk med vätskekylning och elstart. För MD250H har Moriaki lagt ett anpassat avgassystem och en Keihin FCR platt-side racing förgasare. Den MD250H motor ger mindre ström än jämförbara tvåtaktsmotorer, men dess imponerande vridmoment gör det till en konkurrenskraftig aktör.
Ram och fjädring

cykelns chassit är anpassad designad av Moriaki. En lätt twin-spar aluminiumram är parad med en inverterad USD gaffel och en svetsad aluminium bränsletank syftar till att minimera vikten. Den bakre upphängningen är ett Pro-Link singel-chock design.
Bromsar och hjul

Främre och bakre skivbromsar ger bromskraft, och frambromsen är en fyra-kolvs radial typ. De sex-ekrade lätta racing hjul är monterade med Dunlop slicks.
Tillgänglighet

2008, en begränsad produktion drivs av MD250H erbjöds till försäljning till ryttare som kvalificerad för USGPRU ungdomsinriktade racing serien. Avsikten med det första införandet var att öka entusiasmen för sporten och varumärket Honda inträde i ungdomen racing marknaden. Början i 2009, var den MD250H görs tillgänglig för alla ryttare och kan köpas på utvalda Honda återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108009.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.