Hur man gör en Mini Bike Legal

Även minibikes är mycket roligt att rida, många är inte lagligt att rida på gatan. För att vara lagliga, kommer en minibike måste ha vissa egenskaper på uppdrag av Department of Motor Vehicles. När du har gjort justeringar i minibike, kan du ta den till DMV för att se om det kommer att passera inspektion. Saker du behöver
Indikatorlampor
Backspeglar
Horn
Visa fler instruktioner
1

utrusta din minibike med indikatorlampor. Förutom ett bromsljus, måste du installera både höger och vänster blinkers. Du kan köpa lyser från en minibike återförsäljare om din cykel inte redan har dem.
2

Place backspeglar på varje sida av styret av dina minibike.These speglarna krävs enligt lag, att se till att du ser fordon och föremål bakom dig.
3

Ordna att installera ett horn på din minibike. Du kommer att ha en hårdkodade version, och inte den typen som bara skruvar på. Du kan köpa en minibike horn, backspeglar och indikatorlampor allt från detaljist Scooter (se Resurser).
4

Teckna en försäkring för din minibike. Innan du kan registrera det, kommer du att ha försäkring för att lagligt rida den på gatan.
5

Registrera minibike. För att du ska cykla på gatan, måste den registreras genom DMV. När det är registrerat, kommer du att få en uppsättning av plattor att sätta på minibike. Du kan sedan ta cykeln genom inspektion för att få ett giltigt inspektion klistermärke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106294.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.