Honda Goldwing Seat Borttagning

För att utföra olika operationer med din cykel, oavsett om det är en rutinmässig checkup eller faktiska underhåll, det finns tillfällen då du kommer att behöva ta bort sitsen från fordonet. Med Honda Goldwing, har det skett en liten förvirring om hur sätet avlägsnas. Processen är inte svårt när man har rätt verktyg och tar inte mycket av din tid, heller. När du gör det framgångsrikt, det blir bara lättare därifrån. Förberedelse

Innan du börjar, samla en 6mm insexnyckel, stjärnmejsel, och manualen om du har en.

Medan du tar stolen off kan vara lite knepigt eftersom av det begränsade utrymmet, ta bort passageraren ryggstödet först så att du kan se mer av vad du försöker uppnå. Detta kommer också att möjliggöra mer rörliga utrymme. Om du inte vill ta bort ryggstödet helt, öppna bagageluckan och fäll det avsnittet framåt, vilket ger dig nästan samma typ av tillgång.
Borttagning

Beroende på sätet som du har, det finns ett antal bultar som håller sätet bifogas. Normalt finns det två på vardera sidan och ligger nära eller runt handtagen. Använd 6mm insexnyckel för att ta bort dessa skruvar.

När du tar bort sätena, ta noga meddelande om hur du glider det på sin plats eftersom när du behöver lägga tillbaka det i går ryggstödet i Omvänd ordning och kan vara knepigt. Du kommer att se två små flikar och ett "L" formad krok undertill att du måste jobba med senare i större utsträckning. Titta på hur dessa är på plats innan du tar bort sitsen. När du har noterat detta, dra i den nedre halvan av baksidan av förarsadeln framåt och innan man övergår till den bakre delen av cykeln. Om du har en värmare installerad, kommer det att finnas en tråd ca 12 inches lång fästa sitsen. Koppla detta från selen innan vi går vidare. Sätet kan nu med säkerhet tas bort från sin plats.
Installera

Installera sele och tråd för värmaren tillbaka till stolen innan det tillbaka på plats. Placera stolen i nosen först. De två flikarna skall glida under toppen husrum, men du måste också förlänga gummibussningar bakom stolen så att de är uträtad. Använd Phillips skruvmejsel för att hjälpa till med denna del. Skjut ryggstödet på plats.

Sätt skruvarna igen och dra upp dem på rätt sätt. Dra ner på dessa bultar så att de dras åt tillräckligt. Dessa skruvar är viktigt för dig att sätta cykeln på centralstödet. Ge bultarna en dubbel-check, och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106730.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.