Hur vill kolla Primär olja på en 2003 Harley

skillnad från de flesta motorcyklar är Harley-Davidsons motorer består av tre separata delar, som består av själva motorn, den primära enheten och transmissionen. Varje komponent kräver en egen källa av smörjmedel för att minska friktionen av dess rörliga delar. Av de tre, kan kontrollera vätskenivån i den primära vara förvirrande, eftersom det inte finns någon vedertagen mätstickan tillgänglig för ryttaren. Processen är inte svårt men kräver lite tid och några handverktyg. Saker du behöver
torxmejsel ställa
Ficklampa
Oljetråg
Tömningspropp O-ring
primärfluid
Shop handdukar
Visa fler instruktioner

1

Använd en Torx drivrutin för att ta bort skruvarna som håller fast runda derby locket till den primära locket på vänster sida av 2003 Harley. Ställ insidan derby omslaget.
2

Skjut motorcykeln i upprätt läge och titta in i den primära luckan genom derby täcker porten. Den primära vätskan bör vara vid den nedre kanten av den cirkulära kopplingen membranfjädern. Använd en ficklampa om det behövs.
3

Notera nivån och skick av vätskan. Om vätskan verkar smutsiga eller luktar bränt, dränera vätska i ett oljetråg genom att ta bort skruven avtappningsplugg under derby täcker porten. När vätskan runnit, byt avtappningspluggen O-ringen och montera avtappningspluggen.
4

Fyll det primära med vätska tills vätskan vidrör den nedre kanten av kopplingen membranfjädern.

5

tillbaka derby locket och torka utspillt primärfluid med en butik handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106835.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.