Hur man tar bort Bafflar Från lager Exhaust

Bafflar installeras i avgas lager motorcykel system för att uppfylla föreskrifter om utsläpp och fordonets buller. Borttagning av baffeln dock fortfarande en populär modifikation bland motorcykelentusiaster. Baffeln verkar för att dämpa motorn och ta bort anordningen kommer att öppna upp avgassystemet, vilket skapar en mycket högre motorljud. Kontrollera alltid din lokala och delstatliga lagar innan en sådan ändring för att undvika allvarliga påföljder. Saker du behöver
Drill Grinder hotell med 1-tums hål Sågtillsats
mattsvart sprayfärg
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Unbolt hela avgassystemet från motorn och chassit av motorcykeln. Detta kommer att göra förändringar mycket lättare.
2

Använd en vinkelslip eller liknande skärande verktyg för att skära slutrör av vid svetsfogen. Var försiktig när du tar bort tips om du vill installera det senare, men det är oftast kasseras och antingen slutade eller ersätts med en ny eftermarknaden dricks. Detta kommer att öppna avgasröret och ge dig tillgång till den främre baffelplattan.
3

Använd en borr försedd med en 1-tums hål att såga hål i flänsplåten runt centrum röret. Se till att varje hål överlappar sista. Skär hål tills baffelplattan är i princip bort. Det kommer att finnas vissa grov kanter runt det centrala röret och kanterna på huvudledningen.
4

Använd en slipmaskin för att trimma kanter viktigaste avgasröret slät. Oroa dig inte om att städa upp runt centrum röret, eftersom detta kommer att tas bort i nästa steg.
5

Infoga ett objekt som i slutet av en skruvmejsel i mitten röret. Objektet bör vara tillräckligt stor för att bilda en tät passning. Kraftfullt vicka skruvmejseln inuti det centrala röret tills svetsen som håller röret på plats raster. Ta det centrala röret och kassera den.
6

Städa upp insidan av röret med din slipmaskin för att avlägsna eventuella kvarvarande ojämna kanter, och applicera ett lager av matt svart sprayfärg för att lägga till ett snyggare utseende.
7

tillbaka avgassystemet på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106584.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.