Hur man installerar ett bakdrev på en motordriven cykel

bakdrev fäster det bakre hjulnavet på en motorcykel hjul med en serie av bultar. Motorcykelns kedjan färdas över disk-axelns drev och runt bakdrev. Kraften från disk-axelns drev är det som driver bakdrev. Efter många miles av användning bakdrev slits ut, behöver bytas. Bakdrev också kan ändras för en av en annan storlek, eller "antalet tänder," för att ändra acceleration eller toppfart på motorcykeln. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera cykeln på en motorcykel stativ med bakhjulet från marken. Var säker på att montern kommer att stödja cykeln när bakhjulet är demonterat.
2

Lossa kedjespännarna, som ligger vid båda ändarna av baksvingen, genom att vrida dem moturs med en rätt storlek skiftnyckel. Avlägsna axelmuttern genom att vrida den moturs med hylsnyckel. Addera 3

Skjut hjulet framåt och ta bort kedjan från kedjehjulet. Skjut axeln ur navet och ta bort hjulet från swing-arm.
4

Demontera kedjehjulet montering bultar genom att vrida dem moturs med en sockel. Dra drevet från navet och sätta nya drevet på plats. Efterdra alla skruvarna genom att vrida dem medurs med hylsnyckel.
5

Placera hjulet på plats i swing-arm, och skjut in axeln genom navet. Placera axelmuttern löst på axeln. Placera kedjan över kedjehjulet och dra hjulet tillbaka till sin ursprungliga plats.
6

Dra åt kedjespännarna i medurs med skiftnyckel. Dra åt dem jämnt så att hjulet pekar rakt fram och kedjan har rätt mängd slack. Spänn axelmuttern genom att vrida den medurs med hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111120.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.