Hur att finansiera en hög risk Motorcykel

Bankerna lånar pengar för att köpa motorcyklar och lånebeslut inte baserat på risken i motorcykeln. Om du har dålig till dålig kredit, du köparen, anses vara hög risk. Dessutom bestämmer banken om att inte förlänga en motorcykel lån för dig genom att bestämma ditt lån till värde och skulder till inkomst nyckeltal tillsammans med en genomgång av din kredit historia. Om du har problem med att säkra en motorcykel lån för dessa skäl, eller om du är en hög risk låntagare, kan du dra nytta av att fullfölja ett personligt lån snarare än en motorcykel-specifikt lån. Instruktioner
motorcykel lån
1

Samla din information, såsom motorcykelns år, märke, modell, motorstorlek och identifikationsnummer - du behöver detta för att ansöka om lånet. Räkna med att ge din inkomst, personnummer, födelsedatum och inkomstuppgifter att gälla. Vet det totala priset av motorcykeln (ges till dig av MC-återförsäljare eller genom att ringa din statens Institutionen för motorfordon för att fråga om avgifter och skatter utöver priset) för att ansöka om rätt mängd finansiering.
2

Ansök om MC-återförsäljare om du använder en. Återförsäljare specialiserade på motorcykel lån och allmänt använda en mängd olika långivare, inklusive mc-specifika låneinstitut såsom Yamaha eller Harley-Davidson Financial. Du kan också upptäcka att om du köper nytt, kan du få en mycket låg konkurrenskraftig ränta som inte erbjuds av lokala banker.
3

Ansök via en lokal långivare om du eller hur t med en återförsäljare för inköp. Kontrollera med banken du har ett konto med att ta reda på om det ger motorcykel lån. Om så är fallet, tillämpas med användning av samma information som ges i Steg 1. Om din bank inte erbjuder motorcykel finansiering, ringa till andra banker i ditt område tills du hittar en som erbjuder motorcykel lån (många gör).
4

Etablera en försäkring på motorcykeln, som krävs av alla långivare . Registrera din pappersarbete och kontrakt på återförsäljare eller hos den lokala banken som godkänt dig. Ge eventuell ytterligare information eller pengar ner, om det behövs.
Personliga Lån
5

Ansök om ett personligt lån om du inte kan hitta en långivare för motorcykeln du vill köpa . Du kan köra in i denna situation, om det inte finns tillräckligt kapital i motorcykeln, eller tillräckligt återförsäljning värde i händelse av utmätning utan betydande pengar ner. Fordonet kan vara för gammal för ett lån (ej tillräckligt med eget kapital), eller du kanske inte kan godkännas på grund av din kreditvärdighet.
6

Gå till banken som du vill låna, men försök att hitta en med ett gott rykte och enkel service. Du måste öppna ett bankkonto om försedd med ett lån. Fråga andra motorcykel ägare som anläggning de använder innan beslut fattas. Eller prova din egen bank.
7

Ge all din information för att ansöka om personliga lån, minus motorcykel information. Eftersom du tar ut ett personligt lån, behöver du inte lämna någon motorcykel information.
8

Vänta ditt godkännande. När lånet är godkänt, signera dina avtal med banken och få din check att ge till säljaren. Du behöver inte få en heltäckande försäkring för din motorcykel när du tar ut ett personligt lån. Prata med ditt försäkringsbolag för att avgöra den bästa täckningen för din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107373.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.