Hur man målar motorcykel motorer

Motor färg kan avsevärt förbättra en cykel curbvädjan. Vare sig att gå med en monokrom färgsättning eller måla motorn med svart rynka färg, kommer färgen att skydda motorn och förhindra oxidation. Måla cylindrarna svarta, sedan slipa färgen från kanterna av kylflänsarna är en populär motor måla uppgradering som kan förvandla en intetsägande aluminium motor i en iögonfallande mittpunkten för din cykel, speciellt när den kombineras med krom motor accenter. Saker du behöver
mekaniker verktyg
Soap
Vatten
Sponge
Maskeringstejp
Goggles
Respirator
Aerosol motor måla
Visa fler instruktioner
1

bort bensintanken, förgasare, stol, sladdar plugg och alla andra hänga-på delar som inte ska målas. Tvätta motorn med tvål och vatten och sedan låta det torka ordentligt.
2

Applicera maskeringstejp till motorn. Maskera alla motordelar som ska lämnas omålade, såsom rocker lådor och tryckstång rör.
3

Don the skyddsglasögon och andningsskydd, sedan spraya färgen på önskade områden av motorn. Fastställa måla på med några lätta rockar i stället för ett tjockt lager för att förhindra bottnar och körningar i lacken. Applicera den tunnaste beläggningen av färg du kan för att få täckning och inget mer.
4

Låt färgen torka helt, ta bort maskeringstejp. Sätt tillbaka komponenterna bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106099.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.