Hur man bygger Motorcykel Carbs för en Katana Suzuki

Suzuki Katana förgasare är just konstruerade och bearbetade komponenter. Förgasaren reglerar mängden luft släpps in i motorn och levererar exakt doserade bränslet, som finfördelas till inloppet luftströmmen. Förgasarna är sammankopplade så att när inställd, levererar förgasaren banken exakt samma bränsle /luft avgifter för varje cylinder, ger en jämn och lika makt pulser. Bränsle med skräp i den kan täppa till munstycken i förgasarna, och gammalt bränsle kan lämna en lack som fäster på alla ytor som den kommer i kontakt i förgasaren, som gradvis begränsar bränsleflödet. Antingen tillstånd kräver en ombyggnad och rengöring för att rätta till. Saker du behöver
mekaniker verktyg
Skyddsglasögon
förgasare renare trasor
Shop
Rebuild kit för varje förgasare
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort gasvajern från förgasaren banken. Stäng av bränslet petcock off. Ta bränsleledningarna från förgasaren banken. Lossa intag klämmor med en skruvmejsel eller nutdriver och dra förgasarna ur deras intag genomföringar och fri från cykeln.
2

Ta bort skålen bultarna från varje förgasare och kasta skålen packningar. Ta ledtappama från flottar och ta bort flyter och flyter nålventiler. Skruva strålarna från sin jet torn med en flat skruvmejsel. Inspektera strålmunstycken och passager i förgasarna för tecken på skräp och skräp. Addera 3

Spray strålarna frikostigt med förgasare renare och låt dem suga att lösa bränsle lack. Sprutar förgasare renare i kanalerna och luftvägar i förgasarna, inklusive upp insidan av jet tornen. Inspektera dessa områden för tecken på papperskorgen eller lack. Spola dem frikostigt med förgasare renare att få bort skräp och lös lack. Mekanisk slide och homokinetiska förgasare typ måste också ha sin venturi objektglas rengöras och inspekteras för tung scoring.
4

bort ventilerna flottörnål från flottar och ersätta dem med nya. Se till att hållarklämman korrekt installerad på varje nål ventil för att förhindra problem vid monteringen. Placera flottören på plats och guida nålventilen upp i sitt urtag. Montera tappen float svänga för hand. Kontrollera flottörhöjd enligt fabrikens rekommendationer för ditt år av Katana.
5

Montera den nya packningen float skål i sitt urtag på skålen. Skjut skålen i position, var noga med att inte deformeras eller rulla skålen packningen och installera skålen bultarna. Dra åt skål bultarna ordentligt med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106655.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.