Yamaha Warrior Problem

Yamaha har återkallat olika årsmodell 2002-2009 Warrior och Road Star Warrior motorcyklar för att reparera problem som kan leda till dödliga olyckor för cyklister. Yamaha Warrior ägare kan kontakta tillverkaren eller National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) för att avgöra om deras motorcykel problem kan bero på att frågorna i dessa påminner. Bränsletank Problem

2002 erinrade Yamaha vissa 2002 års modell road motorcyklar Star Warrior för en bränsletank problem som kan leda till en brand. Ett tillverkningsfel med bränsletanken konsol bricka och spjäll skyddar inte bränsletanken från motorns vibrationer, vilket kan orsaka ett bränsleläckage.
Transmission Problem

2003 , Yamaha erinrade vissa 2003 års modell Road Star Warrior motorcyklar för att reparera en transmission problem som kan orsaka en potentiellt farlig olycka. En defekt i det andra /tredje pinjong skulle kunna leda till överdrivet slitage och i slutändan bryta hållaren låsringen. En trasig låsring kan orsaka överföring för att låsa upp, vilket i sin tur kan leda bakhjulet att låsa upp och orsaka en krasch.
Styre Problem

Under 2010 återkallade Yamaha vissa 2002-2009 modell motorcyklar år Warrior grund av en utrustning problem som kan leda till allvarliga skador. Styret "slang kan vara för tunt nära switch höljen och grepp, vilket kan leda till styret för att försvaga och bryta. Om styret brytas medan motorcykeln drivs, kan föraren tappa kontrollen och kraschar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110407.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.