Återställa Harley Davidson Hjul

Harley Davidson är en klassisk amerikansk motorcykel, som har många fina uppdaterade funktioner för olika modeller av cyklar. När man rider på en Harley, det finns många fördelar som bilar inte har. Harleys kan gå på grusvägar och ned små gränder, beroende på läge. En sak som en Harley Davidson är känt för är dess mag hjul, vilket är en lättare hjul belagd med metallegering. Eftersom en Harley hjul är benägna att smuts och road tjära precis som bilens hjul, måste de rengöras regelbundet för att eliminera smuts uppbyggd och yta punktering vid grus. Saker du behöver
Mag hjulsprut nära Old rag
Gentle diskmedel tvål
Gummihandskar
skurborste
Bucket
Wheel polska
Stora mjuka trasor
lammull mitt
Paste eller akryl vax
Visa fler instruktioner
1

Köp mag hjulsprut från en motorcykel eller bil etablering. Spraya hjulen på Harley med mag spray, och se till att på lämpligt sätt täcka hjulet med spray.
2

inte rädd att använda flera lager av spray om det behövs. Sprayen är skonsam nog att användas på lättmetallfälgar och vanliga hjul som inte är av mag kvalitet. Låt sprayen absorberar in i däcket för tio till tjugo minuter innan du torkar bort det med en grov, gammal trasa.
3

Använd mild skålen tvätt tvål blandas i en hink med vatten. Se till att vattnet är inte varmt, bara tillräckligt varmt för att försiktigt bryta upp smuts som du skrubba. Använd den mildaste formel av diskmedel du kan hitta, för detta kan tillämpas generöst, utan att skada däcken. Ta på gummihandskar och doppa en skurborste i hinken blandat med diskmedel.
4

Se till att vattnet är tvål. Låt tvålen tränga in i borsten. Skrubba däck med borste och tvålvatten kraftigt, tills all smuts avlägsnas. Upprepa om nödvändigt med rent tvål och vatten och skölj med en trädgårdsslang. Torka metalldelar däcket med en handduk, för att eliminera rost.
5

Skydda hjulen när de är rengjorda och torra med hjulet polish. Använd den typ avsedd för mag hjul, eller en vanlig motorcykel hjul polish för de cyklar som inte har aluminiumfälgar.
6

Lägg en liten mängd till en stor mjuk trasa och gnid in hjulen, tills de är fullständigt täckt. Låt polish torka på hjulen. Buff hjulet efter polish är torrt med en ren trasa eller lammull mitt, utan att ta bort polish. Polska kommer att hjälpa till att skydda hjulen från smuts och vassa grus, och gör hjulen att hålla längre.
7

Rengör och polera krom avsnitten om Harley hjul med pasta vax. Pasta vax kan köpas från Harley återförsäljare, eller fordonsindustrin centra. Placera en liten mängd pasta vax eller en större mängd akryl vax på en ren mjuk trasa och gnugga generöst på krom tills ytan smuts avlägsnas. Vänd tyget över, och polera den återstående polish bort tills krom skiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110728.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.