Ställa Cams Sportster Breaker

Harley Davidson Sportster är en motorcykel i kontinuerlig produktion sedan 1957. Driven av en V-twin motor, var Ironhead designen installerad i 1957-1984 modeller, och Evolution motorkonstruktion sedan 1985. Tändsystemet i 1970 Ironheads presenterar en distributör och kondensor, med brytare punkter öppnas och stängs av den roterande distributören kammen. Justera breaker punkter kräver förändra spelet mellan gnugga blocket av punkterna och kamloben. Kammen har två lober: Den smala loben skjuter den främre cylindern och den breda man avfyrar den bakre cylindern. Breaker punkt avslut på Ironheads bör kontrolleras och justeras varje 2.000 miles. Saker du behöver
Skruvmejsel
Bladmått
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fördelarlocket genom att haka de två fjäderklämmor som håller fast den.
Sida 2

Sätt Sportster på tredje växeln, och skjut det framåt sakta medan du observerar distributören cam. Stanna när gnugga blocket på de punkter i kontakt med bredare loben på kammen och de punkter öppna fullt ut.
3

Infoga en .018 bladmått i springan mellan punkterna. Om bladmåttet kan införas och avlägsnas från spalten med endast ett lätt motstånd, är gapet korrekt inställd.
4

Skjut Sportster framåt igen. Stanna när gnugga blocket på de punkter i kontakt med smalare loben på kammen och de punkter öppna fullt ut.
5

Infoga en .018 bladmått i springan mellan punkterna. Om bladmåttet kan införas och avlägsnas från spalten med endast ett lätt motstånd, är gapet korrekt inställd.
6

Lossa skruven punktsjustering något med en skruvmejsel, om gap justering krävs. Tryck den stationära basen av poängen något inåt eller utåt, för att öka eller minska poäng gapet därefter. När .018 bladmåttet kan införas och avlägsnas från spalten med endast ett lätt motstånd, är gapet korrekt inställd. Dra åt justeringsskruven.
7

Upprepa justeringen proceduren med gnugga blocket på den smalare loben på kammen.
8

tillbaka fördelarlocket.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111527.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.