Honda CRF 250 Specifikationer

Framväxten av Honda CRF-serien under 2002 tog motocross världen med storm. Men tack vare cykelns 450-cc deplacement, var det inte berättigat till racing i de lägre klasserna motocross. Detta ändrades 2004 med införandet av 250-cc modellen, som snabbt blev en av de mest högt betyg motocrosscyklar i den klassen. Motor och växellåda Specs

Honda CRF 250 drivs av en encylindrig fyrtaktsmotor. Den encylindriga har en cylindervolym på 15,19 cubic inches, ett hål på 3,1 inches och en slaglängd på 2,1 inches. Cykelns kompressionsförhållandet är 12.9:1. Den CRF 250 är kedjedriven snarare än ett band-driven. Cykeln har en fem-växlad växellåda och använder ett flytande kylsystem för att hålla motorn vid en säker arbetstemperatur.
Chassi, Bromsar och hjul Specs

Chassit av CRF 250 är tillverkad av aluminium och har en gaffel vinkel på 26,5 grader. Leden av Honda CRF 250 är 4,2 inches, och det har en enda skivbroms till fram och bak, vilket arrestera rörelse cykeln genom att trycka metallskivor - med en 9,4 tums diameter -. Mot hjulen
Addera Suspension Specs

Den främre hjulupphängningen av CRF är en Showa patron gaffel med 16-positionen rebound och 16-positionen kompressions-dämpning justerbarhet. Suspensionen är en fristående patron inuti gaffeln innehåller fjädrar som motstår låga nivåer av kraft men komprimera när man står inför en större kraft. Denna typ av suspension kan justeras så att dess svar passar terrängen eller inställningen av ryttaren. Den bakre upphängningen är ett Pro-Link Showa enda stöt, som har 17 olika rebound-dämpande lägen, det ena mer än den främre hjulupphängningen, och kompression-dämpning justerbarhet, som kan justeras för högfart eller lågfart ridning.


Mått och prestanda

säte CRF är 37,9 inches från marken på sin lägsta inställning, även om detta är justerbar på de flesta modeller. Cykeln har en hjulbas på 58,2 inches och ett bränsle kapacitet på 2 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109467.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.