Instruktioner för montering Back vilar sadelväskor på Yamaha V Stars

Montering ett ryggstöd på en Yamaha V-Star motorcykel ger sina ryttare med komfort och stabilitet. Yamaha V-Star motorcyklar är inte fabrik utrustad med ryggstöd, men eftermarknaden tillbehör såsom ryggstöd och sadelväskor finns att köpa. Utrusta en Yamaha V-Star med ett ryggstöd och sadel väskor är en ganska smärtfri process, och kräver bara cirka en timme i anspråk att färdigställa. Innan du börjar, se över din motorcykel bruksanvisning och lokalisera ingångspunkt för sissy bar installation på din specifika modell av V-Star motorcykel. Också hitta några instruktioner för ledningar som måste kopplas bort eller flyttas för att ge plats för sissy bar. Saker du behöver
Borra
Borrspetsar
skiftnyckel
Maskeringstejp
Cinder block
skruvmejsel
Chalk
Visa fler instruktioner
Installera ett ryggstöd
1

Rest motorcykeln på cykelställ.
2

bort axelmuttern på bakhjulet med en skiftnyckel. Lossa nypa bultarna med fingrarna och ta bort axeln från bakhjulet. Ta kedjan med händerna och ta bort den från svingarmen. Låt kedjan hänger till marken för nu. Demontera bakhjulet genom att greppa den med händerna och dra det mot den bakre änden av motorcykeln tills det lossnar från cykeln. Vila kroppen av motorcykeln på aska block för att hålla det stabilt under installationen av ryggstödet.
3

bort all hårdvara från baksidan av sätet med en skiftnyckel.

4

Täck färgen i baksätet med maskeringstejp för att skydda den under installationen av ryggstödet.
5

Applicera sissy bar mallarna i ryggstödet till sina respektive sidor av motorcykeln , att se till att centrera dem på baksidan av sätet. Mallarna ger dig platser där för att borra hål för montering av sissy bar, som är det stora, oftast u-formad, stycke stål som ryggstödet är monterad.
6 hål

Drill i mallen där instrueras. Använd storlek borr som anges i instruktionerna som följde med din rygg.
7

Sätt i medföljande sissy bar fästelement i de angivna hålen. Dra en mutter på varje bult med fingrarna, men dra inte åt dem hela vägen ner. Rikta sissy bar så delen stiger över baksätet, vilket är fästet för ryggstödet, vertikalt centrerad. Dra åt muttrarna hela vägen med hjälp av en skiftnyckel.
8

Håll upp ryggstödet till sissy bar och montera fästena till de platser som anges med ryggstödet anvisningar. Rikta in hålen i beslagen med hålen på baksidan av sätet. Sätt in ryggstödets skruvarna i hålen och dra åt dem med en skruvmejsel. Dubbelkolla all hårdvara och kontrollera att den är ordentligt ansluten.
9

Ta bort maskeringstejpen och byt ut all hårdvara.
Installera sadelväskor
10

Ta fender bultarna från höger sida av motorcykeln med en skiftnyckel, en i taget. Var försiktig och inte flytta fender.
11

Sätt i sadelväska s dockning bultar i hålen och dra ner dem med de medföljande muttrarna.
12

Montera saddlebag konsol på dockning bultarna. Fäst konsolen genom att följa sadelväska anvisningar; vissa konsoler säkra genom att dra åt en mutter, medan andra säkra genom att vrida en nyckel
13

Håll sadelväska upp på motorcykeln och centrera den horisontellt, att se till. passa in den i ett läge där sadelväska inte vidrör stötar eller avgasröret. Håll påsen på plats, märka när konsolen kommer i kontakt med påsen. Markera platsen för fästet på påsen med krita.
14

Ta bort fästet från motorcykeln och vila det nedåt på baksidan av sadelväska, anpassa den med krita märken. Markera placeringen av alla hålen i fästena på sadelpåsen med krita. Ta bort fästet från sadelväska.
15

Borra hål i krita-markerade platser med hjälp av storleken borrkronan anges i sadelväska instruktioner.
16

Placera fästet tillbaka på baksidan av påsen och rikta in skruvhål med hålen i sadelväska.
17

in sadelväska s bultarna i hålen. Nå insida sadelväska och arbetar en bult i taget, skjut en bricka på varje bult och dra åt muttrarna på den gängade ändar bultarna med händerna. Dra åt muttrarna hela vägen ner, med hjälp av en skiftnyckel för att montera fästet på sadelväska.
18

Montera fästet på baksidan av sadelväska till dockning bultarna på motorcykeln. Fäst konsolen på samma sätt som du säkrat det innan, genom att antingen dra åt en mutter eller vrida en nyckel.
19

Upprepa dessa steg på den vänstra sidan av motorcykeln för att installera en andra sadelväska. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110588.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.