Hur du anpassar en 1987 Honda VFR700

Honda VFR700 var en gata cykel tillverkad på 1980-talet för att konkurrera mot Kawasaki Ninja. Denna cykel är 700 cc cylindervolym var mindre än några av de högsta änden av den så kallade "grenen raket" spektrum, men det höll cykeln tillgänglig för första gången ägare av gatan cyklar. Den VFR, liksom många cyklar av typen, noterades för aggressiva sittställningen och tung användning av plast beklädnad över de mekaniska bitarna, som båda ökade aerodynamik. Instruktioner
1

Byt systemet lager avgaserna med ett eftermarknadssystem gjord av kolfiber och rostfritt stål. Detta kommer att minska i vikt, lägga ett mycket modernt utseende till ditt 1980-eran motorcykel och resultera i en liten vinst i hästkrafter, som eftermarknaden rören ger ett större luftutrymme för avgaser.
2

Byt ut standard-skiva bromsbelägg med keramiska trampdynor. Att byta till keramiska kuddar kan öka bromskraften, lägga till säkerhet. Se till när du gör denna ändring att din broms rotorer kan hantera den extra kraft, och att du tar tid att acklimatisera sig till dina nya reducerade bromssträckor. Addera 3

Byt OEM plast som täcker motorn i din Honda VFR. Du kan antingen gå med en helt ny färgsättning för att fräscha upp utseendet, eller du kan gå bortom rent estetisk anpassning och lägg beklädnad kolfiber till din VFR som också kommer att minska den totala vikten på din cykel.
4

Byt ut de vanliga OEM-pinnar med billet-maskinbearbetade block. Detta kommer att minska i vikt och lägga till en anpassad look till din VFR som kommer att göra det likna en fabrik racer.
5

Byt ut fabriken hjul med en lättviktig legering eller kolfiber uppsättning fälgar. Dessa fälgar kommer att minska i vikt i den mest avgörande plats. Minskad rullmotstånd är det bästa stället att skära i vikt, eftersom det är den del av cykeln som framdrivning. Wheel modifieringar kan öka prestandan exponentiellt, samtidigt tillåter dig att visa upp din egen personliga stil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110587.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.