Så monterar du ett däck på en Honda Goldwing

med ett nytt däck monterat på din Honda Goldwing Touring motorcykel i verkstaden kan vara ett dyrt förfarande. Om du har tidigare erfarenhet med motorcykel reparation, kan du utföra uppgiften hemma för en bråkdel av kostnaden. Om du inte har de nödvändiga verktyg till hands, kommer många däck butiker låna dem till dig för en deposition. Be om inlåningsräntor när du går för att köpa din ersättare däck. Saker du behöver
Replacement däck
schraderventil Tool Review Uttag och skiftnyckel
däckvulsten breaker Tool Review 2 klack skiftnycklar
Air kompressor
Visa fler instruktioner

1

Ställ din Gold Wing på dess centrum står och Unbolt axelmuttrar från endera sidan av hjulet som tar emot det nya däcket.
2

Vrid justeringen kör spänning bultar vid sidan swing arm motsols för att lossa dem. Separera kedja och drev. Dra hjulet fritt från svingen.
3

Placera hjulet så att du kan titta direkt på rotorn. Skruva kärnan ventilskaftet med schraderventilen verktyget och låter luften att tömma ur däcket. Bryt pärlan gå med däck och fälg med pärla breaker verktyget.
4

Tryck ned på däcket och placera lug skiftnycklar under den inre kanten på däcket. Tryck ner på klacken skiftnycklar till pop innerkanten av däcket ovanpå fälgen. Gör samma sak på den andra sidan av däcket. Ta bort däcket från fälgen.
5

Tryck innerkanter ersättning däcket ned under kanten med händerna. Seat däcket helt på fälgen genom att gå runt däcket och trycka ner de inre kanterna med lug skiftnycklar.
6

Pumpa nytt däck med tryckluft. Lyssna på två knäppande ljud, när du hör dessa ljud, tillåter däcket att tömma
7

Återställ kärnan ventilspindeln till sitt ursprungliga läge med schraderventilen verktyget och blåsa upp däcket med. tryckluft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110589.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.