Åtdragningsmomentspecifikationer för en 2005 Yamaha Virago

2005 års Yamaha 250 Virago är en bränslesnål kryssaremotorcykeln med en relativt lätt motor . Det genererar en relativt låg mängd vridmoment , men med tanke på cykelns lätta vikt , har motorn ännu pick - up . Flera aspekter av motorns effekt vridmoment , inklusive storleken på motorn och längden av vevaxeln . Momentprestanda

Virago motor genererar 15,5 foot-pounds av vridmoment . Inom fysiken är vridmomentet kraft ett föremål multiplicerad med avståndet över vilket denna kraft verkar . Vad detta betyder för Virago är att produkten av den nedåtriktade kraften på en av sina kolvar och längden av vevaxeln den rör är 15,5 . Vridmomentet på en Yamaha V - Star 1100 , som jämförelse , är 63 foot-pounds .
Motorspecifikationer

Cylindervolym , borrning och slaglängd storlek påverkar alla moment . 2005 Yamaha 250 Virago har en 250 - cc motor . Dess borrning mätning , diametern på en av sina cylindrar är 49 mm . Längden av vevaxeln rörd av varje kolv är 66 mm .
Hästkrafter

Hästkrafter och vridmoment är två relaterade men olika mätningar . Även vridmomentet är mängden kraft antogs på bilens drivaxel vid varje givet ögonblick , är hästkrafter mätning av vridmoment per tidsenhet . Av denna anledning , är vridmomentet mer konstant längs rpm spektrumet än är hästkrafter. Yamaha 250 Virago når sitt maximum på 21 hästkrafter vid ca 8000 rpm .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108749.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.