Hur du fyller på en motorcykel användningen av släpvagn Utility Tilt

För att ladda din motorcykel på ett verktyg tilt trailer , måste du först koppla släpvagnen till dragfordonet och låsa ihop dem . Om du försöker sätta motorcykeln först , riskerar du att förlora din balans och släppa motorcykeln , vilket orsakar skador på motorcykeln och släpet . Ett verktyg tilt trailer har endast en axel i mitten av bilden , vilket gör att trailern att luta fram och tillbaka . Saker du behöver
dragfordonet
Pad Lock Review Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka dragfordonet upp till nyttan tilt trailer ansluter arm . Lyft upp vagnen arm och placera den på dragkrok bollen på dragfordonet .
2

Tryck nedåt på släpet armen tills armen låses fast på dragkroken bollen . Ett knäppande ljud kommer att innebära att armen är låst på plats . Använd hänglås för att låsa vagnen på plats .
3

Skjut upp motorcykeln på baksidan av verktyget tilt trailer . Har en vän hjälpa dig att lyfta motorcykelns framdäcket på trailer .
4

Skjut upp motorcykeln på släpet och lyft den bakre däcket på den. Använd spärrfunktion remmar för att fästa motorcykeln till släpet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106759.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.