Högpresterande produkter för en 1991 Honda Goldwing

Honda Goldwing 1500 från 1991 har ett antal eftermarknaden alternativ för att öka prestanda. Några alternativ öka hästkrafter och vridmoment på cykeln och andra att förbättra hantering och kontroll. Korrekt cykel underhåll är också viktigt för utförandet av Goldwing och bör utföras enligt tillverkarens rekommendationer. Prestanda Exhaust

Tillåta avgasutsläppen att flyta lättare från motorn ökar prestanda genom att minska mottrycket mot kolvarna. Detta innebär mindre ström går till spillo på att driva avgaser. Avgassystem har fördelen att höja motoreffekten utan att offra bränsleekonomi. Torqmaster Pipes gör en serie av prestanda avgassystem för Goldwing, inklusive Torq Loopz.
Rotorer

Lägga extra kraft till cykeln vanligtvis kräver en uppgradering till bromsarna och rotorer för säkerhet och kontroll. Extra-ljus, borrade skivor minskar vibrationerna och ta bort damm, vatten och smuts från bromsbeläggen. Detta hjälper cykeln stannar mer tillförlitligt. EBC gör en serie av rotorer som kallas X och XC för en mängd olika motorcyklar inklusive Goldwing. Enligt EBC, deras rotorer är lättare och ger högre friktion än konventionella rotorer.
Däck

Däcken är cykelns anslutning till vägen. Öka hästkrafter och prestanda är viktigt så länge motorcykeln säkert kan ridas. Förutom att kontrollera däcktrycket, hålla däcken rena, och regelbundet kontrollera däcken är skadade, kan prestanda däck bidra till att göra en skillnad i attraktionen. Det finns en mängd olika prestanda däck tillgängliga för Goldwing från Honda, Conti Motion, Avon Cobra Radial, och Shinko.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109352.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.