Hur man identifierar en Harley Davidson motorcykel

Skapad 1908 av barndomsvänner William Harley och Arthur Davidson, har enkla början givit vika för världssuccé. Genom världskrigen, den stora depressionen och företagsrekonstruktion, har Harley-Davidson motstått tidens tand och fortsätter att producera, marknadsföra och sälja några av de högsta kvalitet motorcyklar i branschen. Instruktioner
1

utseende för Harley-Davidson-logotypen, som är en sköld med orden "Motor" och "cykler" på toppen och botten av skärmen, respektive. Hela framsidan av skölden i en tunn rektangulär låda är namnet "Harley-Davidson", skrivet med stora bokstäver. Ofta tillsammans med utsträckta vingar som härstammar från mitten av skölden, är denna logotyp en omisskännlig identifierare som motorcykeln du ser är en Harley-Davidson.
2

Lyssna på motorljud. En Harley motorn har två kolvar anslutna till en vevaxel med en enda stift. Denna motor arrangemang skapar en serie syncopated "poppar" som motorn roterar, vilket skapar ett kännetecken Harley-Davidson ljud. Ljud av flera typer av Harleys "motorer kan höras på webben (se Resurs).
3

Hitta en Harley-Davidson återförsäljare. Det finns över 800 Harley-Davidson återförsäljare i USA. Klicka på "Dealer Locator"-fliken längst upp på Harley-Davidson webbsida och ange ditt postnummer för att hitta den plats som ligger närmast dig.
4

Besök en Harley återförsäljare. Vare sig du besöker för att få mer information, lära sig att rida en motorcykel eller skriver på den streckade linjen för en ny, besökare uppmuntras att spendera tid på att leta runt och ställa frågor. Tillbringa tid att prata med säljare och andra entusiaster, eftersom de kommer troligen att kunna erbjuda fler råd om Harley identifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110026.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.