Hur du justerar Throttle Spänningar i VTX

Varje gång du slår på gashandtaget på din Honda VTX-serien motorcykel framåt eller bakåt, stålkablarna på undersidan av greppet bostäder ge gas diabilder i förgasaren. Över tiden, dessa kablar börja sträcka, hindrar gasen från att öppna helt, effektivt begränsa motorcykelns effekt. Upprätthålla korrekt vajerspänning, via en uppsättning tampar på vardera änden av kablarna, kommer att minska risken för strömavbrott och kabel skadas. Även Honda rekommenderar att vajrarna kontrolleras och justeras var 8.000 miles, gör det ofta kommer att säkerställa din säkerhet på vägen. Saker du behöver
Tape
10-mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sitt på motorcykeln och lyfter den i upprätt läge. Starta motorn och låt den gå på tomgång.
2

Placera en liten bit tejp över toppen på gashandtaget för att indikera ett helt stängt spjäll läge. Rulla gashandtaget mot dig tills gasen börjar att öppna, indikeras av ökningen av motorns varvtal. Ta del av positionen av bandet på toppen av gashandtaget. Helst ska gashandtaget har en maximal fri lek - avståndet greppet kan rulla tillbaka innan gaspådrag -. Av 6 mm (1/4 tum) Addera 3

Lossa kabeln justerare s låsmuttern på översta gasvajern på undersidan av gashandtaget bostäder, med en 10-mm skiftnyckel.
4

Vrid justeringsanordningen medurs för att lossa kabeln och öka mängden fri att spela i gashandtaget, med en 10-mm skiftnyckel. Vrid justeringsanordningen moturs för att sträcka kabeln och minska fria lek, med en 10-mm skiftnyckel.
5

Kontrollera återigen att gashandtaget fria lek och göra justeringar om det behövs. Dra åt låsmuttern mot botten av kabeln justeraren, med en 10-mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108368.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.