Hur installerar jag Mid-Frame luftriktare för en Harley Davidson?

Mid-frame luftriktare fäster på en motorcykel ram strax under sitsen. Mid-frame vindavvisare är en typ av termisk deflectors.They används för att rikta bort värme från förarens ben. Harley Davidson motorcykel passagerare drabbas ofta brännskador från att komma i kontakt med motorns värme på sin högra fotled och inre benet område. Vissa deflektorerna är utformade för både steg bort motorns värme och skicka den annalkande luft mot föraren under körning. Du kan köpa och installera ett separat formsprutad trim med kromdetaljer samt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Mid-frame luftriktare kit
3/4-tums knapp skruv
Skruvmejsel
7/8-inch knapp skruv
Liquid diskmedel
Well nut
Liten skruv med bricka (kit tillhandahålls) katalog Momentnyckel
Kabelklämma
U-clip
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna bultarna underifrån motorcykeln sätet med en hylsnyckel och ta bort sitsen att avslöja en fyrkantig öppning i ramen. Eller, om du har en stol som kan svänga, bara vända den upp för att avslöja den fyrkantiga öppningen. Ta bort lager plast farthållningen kabelklämma (om tillämpligt) på ramen ligger nära slutet av bränsletanken och ställ den åt sidan på en säker plats.
2

Sätt hastigheten muttrar på spåren placerade på båda ändarna av fästband. Justera kanterna på plåtmuttrarna till de vinklade ändar fästband.
3

in mobilsmycke genom den fyrkantiga öppningen i ramen, på den nedåtgående sluttande metall panel som är placerad under där sitsen går på motorcykeln. Placera remmen så att plåtmuttrarna align över 1/4-tums hål i plåten på ramen.
4

Stå bakom motorcykeln i ett läge som gör att du kan titta upp på undersidan av plåten, vilket är under där mobilsmycke placerades. Sätt in det översta hålet på panelens vänstra sida en 3/4-tums knapp skruv. Tryck in och dra åt det hela vägen tills dess huvud ligger mot undersidan av panelen. Sätt in panelens högra övre hålet en 7/8-inch knapp skruv. Tryck in och dra åt det hela vägen så att dess huvud sitter mot panelens undersida. Använd inte en skruvmejsel, bara dra åt skruvarna för att hålla remmen från att röra sig och flytta ur position.
5

Applicera flytande diskmedel på utsidan av väl muttern. Samtidigt tittar upp på undersidan av panelen, sätter väl muttern i det nedre hålet i panelens vänstra sida.
6

samtidigt ser upp på undersidan av panelen, ta bort panelens övre vänstra sidan 3/4-tums knapp skruv. Placera den övre skruvhålet på den vänstra sidan avledare över panelens övre vänstra skruvhålet. Placera en 3/4-tums bricka på 3/4-tums knappen skruv och skjut ner den så att den vilar mot skruvhuvudet. Sätt tillbaka skruven knappen huvudet med bricka monteras i panelens övre vänstra skruvhålet. Dra inte åt ännu. Sätt in den lilla skruven med bricka som kom med satsen i panelens övre högra skruvhålet. Lämna skruv lös. Tryck deflektom mot utsidan av ramen och dra åt skruven med ett åtdragningsmoment på 25-35 pounds per tum med momentnyckel.
7

Ta panelens vänstra nedre skruven. Glida en bricka över den vänstra skruven du tog bort, skjuta den hela vägen ner tills den vilar mot skruvhuvudet. Om du har en kabel farthållare, lyft kabelklämman över farthållaren kabeln. Sätt panelens vänstra sida nedre skruven genom kabelklämman på farthållaren kabel, upp genom den vänstra sidan deflektorn s skruvhål, och in i mobilsmycke hastighet mutter. Tryck deflektom mot utsidan av ramen järnväg och dra åt skruven med en momentnyckel till ett vridmoment på 25 till 35 pounds per inch.
8

Sätt in U-klämman på den övre delen av stort hål nära deflektorn och metallplattan på höger sida mittemot av deflektorn. Placera den så att U-klippets hullingar vilar mot plattan. Flytta kabeln farthållare, om du har en, så att den sitter ovanför den rundade delen av U-klippet.
9

Sätt tillbaka stolen och fäst den på plats med bultar eller tilt ryggstödet ner i position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110767.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.