Hur man installerar en Remote Starter på en motorcykel

Lägga till en avlägsen starter till din motorcykel larmsystem kan du värma upp cykeln medan du blir inriktad upp. Lockout funktioner för att undvika start i växel eller över varvar motorn gör att installera en fjärrstyrd start på en motorcykel ett säkert alternativ. Installationen tar noggrann planering och grundläggande ledningsdragning kunskaper. Saker du behöver
Remote startpaket
avbitare
T-kranar
Silicon täta
Visa fler instruktioner
1

Planera rutten från larmet strömförsörjningen till tändningen. Ta bort eventuell gjutning eller delar som hindrar tillträde och identifiera områden för att säkra kabeln. Lossa batteriet genom att ta bort den negativa polen.
2

Kör och säkra kabeln genom ramen och paneler av motorcykeln. Wire får inte köras längs varma områden. Fäst kabeln med buntband.
3

identifiera rätt kablar för att knacka i tillverkarens dokumentation. Skala ändarna av tråden och löda anslutningarna genom att lufta ut kabeln och sedan vrida dem tillsammans. Wire mössor är ett godtagbart alternativ som Silicon gel tätar mössor. Wrap blanktrådsändar eller mössor med eltejp.
4

Knacka tändkablar med T-kranar enligt tillverkarens anvisningar. Anslut eventuella jordkablar och kontrollera t-kranarna gjorde en fast förbindelse.
5

Programmera larmmodul att driva den extra tråd för fjärrkontrollen. Ställ enkla skjutreglage på eller använda programmeringsporten och programvara för att tilldela extra.
6

Hook minuskabeln tillbaka till batteripolen och placera cykeln i friläge. Engagera fjärrkontrollen för att kontrollera att den fungerar och startmotorn urkoppling ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106192.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.