Honda CA95 Specifikationer

Honda CA95 kallas också den Benly Touring och ibland Baby Dream. Det fanns två olika modeller av CA95: den tidiga modellen och sen modell. Denna motorcykel har inte tillverkats sedan 1966, men nu anses vara en klassisk modell och kan vara svåra att hitta. År Tillverkas

tidiga modellen Honda CA95 Benly Touring 150, ibland kallad baby dröm, tillverkades 1959 till 1963. Den sena modell av Honda CA95 tillverkades och såldes från 1963 till 1966. Både tidiga
Color

och sena modeller av Honda CA95 motorcykeln kommer i fyra färger. De motorcykel modeller finns i färgerna svart, scharlakansrött, blått och vitt.
Body

tidig modell av Honda CA95 har en kvadratisk strålkastare. Cykeln har en bränsletank med små gummikuddar knä och stor krompanelen. Den tidiga modellen har också en kort bakskärm stag, vilket den senare modellen inte har. Den tidiga modellen har en sluten enhet kedjan. Den bakljus är liten och cykeln kommer med Blackwall trötta och platta halsdukar. Den sena modellen har en bränsletank med större gummifötter och en mindre krompanelen än den tidiga modellen. Bakskärmen har en längre stag med en extra rektangulär platta. Strålkastaren på den sena modellen är högre och ljuddämparna är runda, i stället för platt. Den sena modell levereras med whitewall däck.
Motor

Motorn i både tidiga och sena modell motorcyklar är ett OHC parallelltwin förflyttande 154cc med en enda förgasare. Motorerna är kopplade till en fyrväxlad växellåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109081.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.