Skillnader mellan Mesh och textil jackor Motorcykel

Den motorcykel jacka är en vanlig del av ridutrustning. Den traditionella skinnjacka har avancerat i design för att inkludera mesh och textil versioner. Vissa funktioner i båda jackor är standard, men det finns så många skillnader att uppfylla de personliga preferenser och smak av ryttare. Betydelse

Enligt California Department of Motor Vehicles Motorcykel Handbook, jackor skyddar en ryttare utan överhettad bli, även på sommardagar. Jackan är verkligen en förlängning av motorcykeln själv, eftersom det är utformat för att skydda föraren.
Typer

Medan motorcykel jacka är en viktig del av ridning, en viss typ av jackan kan vara nödvändigt för att överensstämma med vädret. Mesh jackor och textil jackor ger olika fördelar i olika körförhållanden.
Mesh Jacket

mesh jackan är precis som namnet antyder. Nätet är avsedd för varmt eller hett väder och möjliggör större luftflöde. En maska ​​jacka innehåller vanligtvis armbåge, rygg och sköld rustning, samtidigt som det ger en bekväm och andas passform för att hålla ryttaren svalt.
Textile Jacket

Textil motorcykel jackor ger bra skydd och kan bäras i svalare väder. Till skillnad från mesh jacka, är textil jackan vattentät, vindtät och komplett med pansar och löstagbart foder. Liksom mesh jacka, sin rygg, armbåge och axel rustning ge skydd. Denna typ av jackan klarar en krasch eller väder mer effektivt än en maska ​​jacka.
Överväganden

Motorcykel Safety Foundation rekommenderar att en jacka passa noga till kroppen utan kännas stram. En jacka bör inte flaxa medan ridning. En illasittande kavaj kanske inte ger det bästa skyddet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107321.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.