Hur man tar bort Sportster Bafflar

Harley-Davidson Sportster ägare älskar den kompakta designen av sin cykel, men många önskar att det hade en stor-bike ljud. Enligt certifierad Harley-Davidson mekaniker och Sportster ägare Benny Miller, kommer att ta bort mellanväggarna från avgasrören vända den särskiljande Sportster spinna in i en full-throated vrål. Det krävs bara några få steg för att ta bort bafflarna med hjälp av verktyg som ofta kan hyras på lokala Biltema. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
bottenhål avdragarsats
Pilot lageravdragare fastsättning
Arbete handskar
Visa fler instruktioner
1

Secure styrlagret fastsättning löst till den gängade änden av bottenhålet avdragare samtidigt hålla klo ände tillsluten. Placera klo slutet av styrlager fastsättning inuti avgasröret så att skårorna på klo linje med de öppna jalusierna på baffeln. Håll toppen av styrlagret fastsättning anpassnings spö inom räckhåll.
2

Vrid stången medurs för att öppna klo fram två skårorna på klo fastna i de öppna lameller av baffeln. Fortsätt att vrida handtaget på styrlager kvarstad tills den är så tätt som möjligt.
3

Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort skruven på undersidan av avgasröret som håller baffeln på plats.
4

Fatta glidande vikt på stången i blindhålet avdragare. Skjut vikt ner stången tills den vidrör avgasröret då slam vikten mot handtaget stag vid den andra änden av stången.
5

Upprepa steg 4 tills baffeln drar loss från avgasröret röret. Den kontinuerliga hamrande trycket av vikten kommer så småningom dra ens en tätt monterad baffel gratis. Använda handskar, dra baffeln ur röret och kasta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107016.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.