2005 Honda Shadow Spirit specifikation

Den 2005 Honda Shadow Spirit är en del av Shadow-serien. Anden är en klassisk cruiser i stil och har en stålram, knyckte bakskärm, svepta styret och massor av krom funktioner som ett dubbelt avgassystem. Det har 1099 kubikcentimeter (cc) eller 67,06 kubiktum cylindervolym. Motor och växellåda

Shadow har en 1099 cc V-twin fyrtaktsmotor med tre ventiler per cylinder i en enda överliggande kamaxel konfiguration. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 3,45 med 3,6 inches och ett kompressionsförhållande på åtta till ett. Det finns två 36-millimeters förgasare och tändning är digital, med två tändstift per cylinder. Cykeln har elstart och köras på blyfri bensin. Cykelns transmissionen är en kardanaxel drivsystem med fem manuella växlar, utan lyxiga funktioner som en backväxel eller en häl-tå shifter.
Fjädring och bromsar

Den främre hjulupphängningen av Shadow Spirit är en gaffel system med 1,6 inches i diameter med 6,3 inches av resor. Den främre hjulupphängningen är inte justerbar. Den bakre fjädring är en tvilling-sidig swing-arm med 3,9 inches av resor och dubbla chocker som är fem-vägs justerbar förspänning och våren.

Frambromsen är en enda skiva av 13,2 inches i diameter och två bromsok kolvarna. Den bakre bromsen är en trumbroms.
Mått

2005 Shadow Spirit har en 65-tums hjulbas och en sittplats på en höjd av 28,7 inches. Cykeln väger 553 pounds torr och har en slagvolym i förhållande till vikten på 1,99 till 1 (i cc). Bränsletanken rymmer 4,2 liter bensin och har en 0,6-liters reservtank.

Andens hjul är tillverkade av aluminium och är utrustade med slanglösa däck. Den främre hjulet är 19 inches i diameter och har en däckstorlek på 110/90 HR19. Bakhjulet är 15 inches i diameter och har en däckstorlek på 170/80 HR15. Cykelns raken är 32,7 grader och det har 6.3 inches av leden.
Funktioner

Shadow Spirit har en stålram och plastkaross. Strålkastarna är halogen och cykeln är utrustad med hjälm lås. Den har ett stativ, förare och passagerare mul-pinnar och en delad förare och passagerarstol, tillverkade av vinyl. Den passagerarsätet kan tas bort så kan passageraren ryggstöd. Instrumenteringen är analog och har en hastighetsmätare och en varvräknare. Cykeln finns i svart eller godis-röda färger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108142.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.