Hur Kick Starta en Moped /Scooter

Den här artikeln är utformad för att lära dig grunderna för att sparka starta någon moped eller skoter på marknaden. De flesta skotrar har inbyggda säkerhetsfunktioner som kan förvirra även den mest ryttaren erfarenhet moped. Saker du behöver
Moped
Kick start på ben och fot
Visa fler instruktioner
1

Även den minsta scooter eller moped kan vara lite svårt att kickstarta om du inte vet vilka säkerhetsåtgärder som företaget sätter på plats. Jag har haft folk kallar mig säga "Jag har försökt att starta denna moped i timmar med sparkar starter, men hon bara inte kommer att skjuta upp."
2

Det första steget för att sparka starta en moped är att lokalisera spaken kickstart och fäll fotpinnen ut. Bilden visar hur det ska se ut. Detta är det dags att titta och kontrollera att du har gas i tanken också. Utan gas detta inte kommer att fungera. Addera 3

Nästa steg är att placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget på. Låter enkelt, men det har funnits tillfällen då jag har glömt det här steget för några sparkar.
4

Nu måste vi vara säkra på att kill switch är i körläge. Om detta är i läget av vår moped aldrig kommer ha en chans. Nu
5

vi behöver för att pressa en broms handtag. De mopeder Jag säljer du kan pressa någon av bromshandtagen, vissa kräver höger eller vänster sida. Med detta i åtanke pressa spaken du normalt pressa när du startar mopeden med elstart.
6

nu placera din fot på kickstart peg och tryck ner. Upprepa detta steg flera gånger och din moped ska skjuta rätt upp. Ibland, om det fortfarande inte startar vi måste ge det lite gaspådrag samtidigt som sparkar den över.
7 p Det bör inledas och redo att gå. Ha roligt att spela och rida din skoter eller moped.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106380.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.