Det bästa sättet att fixa en Flat Motorcycle Tire

För att fixa en motorcykel punktering, måste du ta bort däcket från ramen och fälgen. Det objekt som har punkterat måste däcket avlägsnas från insidan av däcket. En motorcykel patch kit kommer att täta hålet i däcket från insidan och hålla däcket i körklart skick från många fler miles. Du behöver en grundläggande kunskap om motorcykeln som du håller på att fixa och några grundläggande verktyg. Nästan varje Biltema kommer att ha motorcykel kit däck patch. Saker du behöver
Motorcykel jack
Wrench
kofot
Däck patch kit
Visa fler instruktioner
1

Höj motorcykeln från marken använda motorcykeln jack. Ta axeln låsmutter från axeln med punktering med nyckeln.
2

Knacka ut axeln ur däcket med gummi spets hammare och ta bort däcket från ramen av motorcykeln. Bänd däcket bort av fälgen med hjälp av kofot och ta bort däcket från fälgen.
3

Lokalisera hålet som är i däcket och ta bort det objekt som är i däcket. Använd tjäran som finns i däcket patch kit för att täta hålet i däcket. Låt tjäran att helt torka över natten.
4

tillbaka däcket på fälgen på samma sätt som du tar bort den. Byt ut däcket till ramen på motorcykeln. Ersätt axeln till ramen för att fästa däcket på ramen. Byt axeln låsmutter på axeln och dra åt muttern med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107140.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.