Hur man tar bort en Fairing Cap

Kåpan cap är ansvarig för att hålla på plats tändningslåset och fyra andra växlar: Spotlight, högtalare, kryssning och tillbehör. Locket ligger precis framför föraren av motorcykeln när du sitter. Du måste ta bort kåpan locket innan du kan ta bort den inre kåpan. Denna uppgift kräver enkla handverktyg, vilket gör det till en uppgift varje motorcykel ägare kan hantera. Saker du behöver
Startnyckel
Liten skruvmejsel
7/8-inch skiftnyckel
T27 torx drivhuvud
Visa fler instruktioner
1

Ta bort vredet tändningslåset. Sätt i nyckeln till din motorcykel i tändningslåset och vrid till "Lås upp" läget. Lämnar nyckeln i tändningslåset, vrid vredet till "Öppna." Tryck på låsknappen längst ner till vänster på brytaren med en liten skruvmejsel. Tryck på knappen nedåt och vrid 60 grader, moturs. Lyft vredet för att ta bort det.
2

Lossa muttern, krage och spacer på undersidan av tändningslåset ratten. Placera en 7/8-inch skiftnyckel på de plana ytorna på muttern --- en på varje sida --- lossa muttern på undersidan av switchen. Helt ta bort muttern från den gängade stolpen. Ta kragen och spacer.
3

Avlägsna plattan brytarläge genom att försiktigt dra uppåt på de två flikarna --- en på vardera sidan av plattan.
4

Ta bort de två skruvarna och brickorna som håller kåpan locket till vänster och höger sida av det inre kåpan med en T27 torx köra huvudet.
5

Lossa kåpan konnektorhylsan switch placerad bakom höger sida av formplåten mössa, för hand. Tryck på knappen på socket terminal sidan att dra stiftet och halvorna sockel isär.
6

Koppla spackling locket från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110009.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.