Hur du köper Sport Bikes vs Cruisers

Sport cyklar och kryssare är de två mest populära typer av konsumentprodukter motorcyklar tillgängliga. De är väldigt olika och i allmänhet, är en stil att föredra framför den andra, även om vissa motorcykel entusiaster uppskattar båda. Lär dig skillnaden mellan sport cyklar och kryssare för att hitta den bästa motorcykeln för dig. Instruktioner
1

märke till de grundläggande skillnaderna förkroppsligar utformar. Sport cyklar är utformade för att vara mer aerodynamisk, vilket gör dem snabbare, samtidigt som båtarna är gjorda för att vara mer bekväm för längre och mjukare åkning.
2

överväga material som ingår i varje stil. Sporten cykel kroppar är gjorda av plast eller glasfiber bitar som täcker hela motorn och operativa delar. Cruisers sannolikt har sina motorer mer utsatt och görs mer av en stålram och andra metaller.
3

Bestäm hur du ska använda din motorcykel. Om du letar efter en cykel för långa, sköna ridturer som är lätt att utföra underhåll på och håller charmen av den klassiska mc stil, vill du en kryssare. Om du letar efter hastighet, prestanda, racing delar och en mer modern syn, vill du ha en sport cykel.
4

Planera din budget. Detta bör inte bara omfatta köp av motorcykeln, men den fortsatta underhåll och eftermarknad uppgraderingar du kan vara intresserad av sport cyklar tenderar att vara dyrare i alla dessa aspekter. Kontrollera med lokala återförsäljare för korrekt prissättning modeller du är intresserad Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106152.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.