Hur man installerar stoppklossar för dragande en motorcykel

Stoppklossar säkra framhjulet på en motorcykel till en monteringsyta såsom en släpvagn eller lastbil säng. De förhindrar framåt och bakåt rullning av motorcykeln och sida-till-sida lutar. När den används med spännband eller remmar, stoppklossar möjligt motorcyklister att dra sina motorcyklar säkert till sin destination. Saker du behöver
Stoppkloss med bottenplatta, vridbart fäste, pivot bultar och monteringsverktyg
Drill
Wrench
Visa fler instruktioner
Steps
1

Innan du installerar hjulkloss, se till att motorcykeln hjulet passar i hjulkloss öppningen. Se till monteringsytan (t.ex. släpvagn, lastbil säng) stöder motorcykelns vikt och hjulkloss.
2

Rengör monteringsytan och hjulkloss med varmt vatten för att förhindra korrosion. Torka monteringsytan och stoppklots med en ren trasa.
3

Använd basen av stoppklots som borrmall. Placera hjulkloss bottenplattan i önskad monteringsplats för motorcykelns framhjul. Face the hjulkloss öppningen i riktning mot bakhjulet. Markera fästpunkterna med en penna. Avlägsna hjulkloss bottenplattan.
4

Borra de markerade fästpunkterna. Fäst bottenplattan och hjulkloss med monteringsverktyg. Dra åt alla fästen.
5

Fäst vridbart fäste på plats med pivot bultar. Sänk vridbart fäste för att hålla framhjulet på motorcykeln på plats inom hjulkloss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106961.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.