Tips för Roadhouse Classic ljuddämpare

The Roadhouse Classic ljuddämpare är en linje av halsdukar avsedda för motorcyklar. Ljuddämparen är en del av avgassystemet som ansvarar för att ändra motorljudet. Det kan den göra genom att ändra hastigheten att gaserna strömmar genom rören. Ljuddämparen kan anpassas för att ändra tonhöjd, ton och volym av en motor och, trots namnet "ljuddämparen," det kan också öka volymen producerad av avgaserna. The Roadhouse Classic ljuddämpare line funktioner slip-on avgassystem tips som kommer i tre olika stilar. Shark Fin Tip

Roadhouse Shark Fin Tip är en av tre utbytbara mönster. Tipsen glider enkelt på Roadhouse ljuddämparen vid slutet av avgassystemet och hålls på plats av en bult klämma. Den hajfena spets är vinklad vertikalt och skär för att se ut som en hajfena. Spetsen är tillverkad av syrafast stål som är motståndskraftigt mot korrosion.
Avsmalnande spets

avsmalnande spets är en snygg accessoar till avgassystemet. Tillverkad av rostfritt stål, har den en hög polish som gör det smälter in med resten av avgassystemet. Spetsen smalnar avgasröret till ett litet tips. Det är diskreta och inte dra ögat till slutet av avgaser, till skillnad från den hajfena dricks. Den avsmalnande spets kan enkelt bytas med andra Roadhouse tips, och är snabb och enkel att installera.
Slash Cut Tip

Slash Cut Tip är en vanlig slutrör. Spetsen skärs vinklas bakåt, vilket gör att ångor kan riktas bort från cykeln, förhindra värmeskador som rök frigörs. Liksom de andra Roadhouse tips, glider den på den förinstallerade avgasljuddämparen och hålls på plats av en bult klämma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110144.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.