Hur man installerar Highway Pegs

Highway pegs är korta metall pinnar som är knutna till motorvägen barer på en motorcykel. Dessa pinnar är utformade för att skapa en bekväm och säker plats för dina fötter att vila medan ridning på motorvägen eller på någon väg. Installationen är mycket enkel på grund av klämfästet utformningen av pinnar. Så du kan enkelt få din nya motorvägen peggar installerad och placerad på bara några minuter, allt utan att använda några speciella verktyg. Saker du behöver
Highway pegs
Wrench
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna peg fästet genom att vrida tappen från konsolen tills de två delarna separat. Konsolen kommer att kunna svänga upp på sina gångjärn när tappen är borta.
2

Stäng fästet runt motorvägen bar så den sista bulten är på sidan av baren som vetter mot baksidan av cykel. I slutet av bulten bör peka direkt ut åt sidan och bort från cykeln.
3

Kliv din motorcykel och har en kompis flytta fästet uppåt och nedåt tills du känner dig bekväm med positionen. Du ska enkelt kunna vila foten på konsolen utan att böja knäna för mycket.
4

Twist tappen på skruven sticker ut ur hålet på fästet. Drag pinnen ner med handen tills den håller fästet i den position du har valt.
5

Dra åt bulten huvudet med en skiftnyckel för att fixera tappen ordentligt. Använd insexnyckel för att dra åt bulten i änden av tappen för att göra en fast anslutning av PEG på konsolen.
6

Upprepa installationen med den återstående stiftet på den motsatta sidan av cykeln på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109876.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.