Hur ändrar jag packboxläckage på en 2006 YZ 250?

2006 års YZ 250 är en Yamaha 249 cc dirt bike. Yamaha erbjuder denna cykel på ett par olika modeller med antingen en fyrtaktsmotor eller en tvåtaktsmotor. Beroende på vilken typ av YZ 250 du äger kommer att avgöra om framgaffeln är fyllda med luft eller olja. De främre gafflarna är de chocker som framdäcket är monterad mellan. Gaffeln tätningen är plastringen som är i mitten av gaffeln säkra luft eller olja i gaffeln. Saker du behöver
Motorcykel lift
Ratchet satt
dräneringskärlet
insexnyckel ställa
platt skruvmejsel
Byte gaffel tätningar
Visa fler instruktioner

1

Placera en motorcykel lyft under motorn och lyfta cykeln från marken. Lossa klämmorna på toppen av varje gaffel bara under spänning nötter med en spärranordning set. Lossa spänningen nötter med en insexnyckel.
2

Placera ett uppsamlingskärl under muttern längst ner på gaffeln. Vrid moturs för att släppa ut luften eller tappa ur oljan. Dra de två gafflar från klämman.
3

Bänd plasten gaffeltätning utanför gaffeln med en platt skruvmejsel. Skjut den gamla tätningen bort av gaffel och skjut en ny tätning på gaffeln. Tryck ner den nya tätningen tills den snäpper på plats.
4

Placera gafflarna tillbaka in i klämmorna. Dra åt klämmorna och muttrarna spänning till vridmoment specifikationerna.
5

Fyll gafflarna med luft eller olja enligt den specifika YZ 250. Sänk cykeln till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108350.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.