Motorcykel Evenemang i Alabama

Alabama har mycket att erbjuda motorcykelentusiasten. Förutom natursköna vägar att resa, flera städer händelser värd motorcykel. Oavsett om du är intresserad av en pokerkörning att samla in pengar till en lokal välgörenhetsorganisation eller en cykel rally komplett med parter och tävlingar, är du säker på att hitta det du söker efter i hjärtat av Dixie. Bama Bike Fest

Bama Bike Fest i Forkland erbjuder tre parter varje år till förmån för National Kidney Foundation. Parterna hålls på privat egendom, och endast vuxna ålder 21 och uppåt är upptagna. $ 30 anmälningsavgiften stöder stiftelsen. Festivalen erbjuder gratis primitiva campingplatser och gratis varma duschar. Begränsade RV uppkopplingar finns också.

Bama BikeFest16971 Highway 43Forkland, AL 36.740.334-289-5213bamabikefest.com
Alabama HOG Rally

Alabama Harley Ägarens grupp, eller HOG, Rally hålls i maj. Rallyt är ett "rullande rally" börjar i Dothan, reser till Montgomery och slutar i Mobile. Rallyt innehåller tech presentationer av Harley-Davidson i varje stad. Dessutom finns spel att spela och parterna att delta. De flera vägar mellan städerna fungerar som poker körningar där ryttare är berättigade att vinna priser.

Alabama Harley Ägarens Grupp Rally205-426-2952alstatehogrally.com Addera ditt Trail of Tears Jubileums Motorcykel Ride

Trail of Tears Jubileums Motorcycle Ride börjar i Bridgeport och slutar i Waterloo. Den hålls den tredje lördagen i september varje år. Det finns ingen registrering krävs för att delta, och det finns inga arvoden. Vem som helst kan rida, och alla motorcyklar är välkomna. Trail of Tears Jubileums Motorcycle Ride är den största årliga motorcykel rida i USA. Det erkänner de vägar som Cherokee, Creek, Seminole, Choctaw och Chickasaw nationer som gick den ursprungliga Trail of Tears och firar sin resa.

Trail of Tears Jubileums Motorcykel Rideal-tn-trailoftears.net


Vulcan Bike Week

O'Reilly Auto Parts sponsrar Vulcan Bike Week i Birmingham början i juni 2010. Tävlingar presenterade för många cykel kategorier. Priser finns är prispengar samt tre motorcyklar som ska ges bort. Dra races erbjuder skryta och en $ 90,000 total prissumma. Leverantörer är välkomna. Livekonserter ger underhållning. Händelsen är familjevänliga, och barnen är välkomna.

G Entertainment LLC1004 Avocado CircleBirmingham, AL 35214205-542-6560vulcanbikeweek.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106901.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.