Honda GL145 Specifikationer

Honda GL 145 är en motorcykel med en betydligt kraftigare motor än en vanlig smuts cykel. Dessa kraftfulla cyklar är också känd som hink racers, med "hink" används som en nedsättande term för cyklarna, eftersom de inte var respekterad som "riktiga" racing motorcyklar. Honda GL 145 var endast produceras under ett år 1988 och därefter avbröts på grund av bristande intresse för linjen. Motor och Power

Honda GL 145 är utrustad med en 145 cc (kubikcentimeter) motor. Cykeln är kapabel att gå hastigheter upp till 70 miles per timme beroende på storleken av föraren och ojämnheter i terrängen. Motorn skall köras på blyfri bensin med en bränsletank kapacitet på 3 1/2 liter. Honda GL 145 har 16 hästkrafter och kommer att skapa över 30 fot-lbs. vridmoment när man kör på 8000 rpm.
Body

Honda GL 145 kropp stil är att en stor dirtbike, med en minimalistisk ram och utsatta motordelar och chock beläggningar. Honda GL 145 fanns i två färger: rött och svart. Färgen skulle uppsluka ram, fendrar och gummi beläggningar chock. GL 145 hade också ett kritstreck alternativ med en eller två rader av vita i hela fendrar. Hela cykeln vägde mellan £ 220. och 250 kg. beroende på vilka tillval som är installerade vid köptillfället.
bränsleförbrukning, Däck & Application

Honda GL 145 har en bränsleförbrukning på 75 mpg, låta cykeln resa runt 300 miles mellan varje påfyllning. Däcken på Honda GL 145 är 3-tums gummi, med en 60 psi (tryck per kvadrattum) betyg. GL 145 är en racercykel avsedd att framföras för sport eller på ett spår. Vissa ägare har dock ändrat GL 145 för att bli lagliga gatan. Dessa mods inkluderar, men är inte begränsade till, tillsats av speglar, blinkers och registreringsskyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109820.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.