Hur man installerar en Drag Specialties Seat på en Harley-Davidson Softail Deluxe

Drag Specialties är en av de största eftermarknaden motorcykel delar leverantörer i USA, ger praktiskt taget alla delar som en Harley-Davidson Softail Deluxe ägare kunde behöver eller vill ha för anpassa sin maskin. De flesta av delarna kommer att öka Softail Deluxe makt eller dess vintage styling, men gör lite för att förbättra förarens komfort. För att svara på det här problemet, och erbjuder Drag Specialties en mängd olika platser som ser precis lika bra som de känner. Installera ett av dessa säten är en bolt-on-affären, eftersom majoriteten av sittplatser alternativ använder Deluxe s arrangemang stock sittplatser. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss bulten från basen av baksätets fäste, med hjälp av en hylsnyckel. Lyft sitsen och dra ut det ur fångsten på framsätets fäste.
2

Skruva båda bultarna från framsätets fäste, med hjälp av en hylsnyckel. Lyft upp sitsen och dra bort det från facket skuren i motorcykelns ram, placerad under bensintanken. Addera 3

Skjut fliken på framsidan av Drag Specialties säte i ramens facket, sedan sänka stolen på motorcykelns ram och bakskärm. Skruva skruvarna i stolens fäste, med hjälp av en hylsnyckel.
4

Installera Drag Specialties passagerarsätet på motorcykeln. Skjut fliken på framsidan av sätet i låset på framsätets fäste. Sänk sitsen på bakskärmen och dra åt fästskruven med en hylsnyckel. Hoppa över detta steg om du installerar ett stycke säte eller ett solo sits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110505.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.