Hur man fixar en motorcykel

Det finns inget riktigt som att ta en motorcykel med vinden blåser i håret, och solen skiner på ryggen. Känslan av frihet är uppiggande och stärker själen. Men om du är en ny ryttare och plötsligt befinner dig med en cykel som inte startar, din soliga dagar bara kan börja leta lite grått. Genom att lära sig konster och knep i grundläggande motorcykel underhåll, kan du se till att din cykel stannar i perfekt fungerande skick och aldrig missar en enda åktur! Saker du behöver
Fresh motorolja
Tändstift
Brandsläckare
Visa fler instruktioner
1

Kör några grundläggande tester för att avgöra vad problemet med din motorcykel kan vara. Köra dessa tester kommer att hjälpa dig att lokalisera den exakta problemet så att du inte slösar något pengar fastställande som inte behöver fästas.
2

Drain någon olja från motorcykeln som verkar ha en udda färg. Den tid cykeln har suttit i lager kan ha en enorm inverkan på driftvillkor med cykeln. Om oljan inte har förändrats på ett tag, kan det orsaka ett antal frågor med din cykel motor.
3

Ta bort det gamla batteriet från cykeln och anslut den till en fullt laddat batteri med startkablar. Om du har haft din cykel i förvaring under en längre tid, är batteriet troligen dött och behöver en laddning. Genom att ta ut batteriet ur cykeln du undviker möjligheten av en explosion som orsakas av laddningen.
4

Ta ut de gamla tändstiften och antingen rengöra dem eller ersätta dem med ny, ren tändstift. Detta är bara helt enkelt bra rutinunderhåll och är bra att göra varje gång du tar en cykel av lagring, eller om det har gått en längre tid eftersom de har senast ändrats.
5

Tappa ut gammal gas som finns kvar i tanken och sätta färsk gas igen Gör i. Kontrollera att gasen strömmar rent genom raderna i kolhydrater.
6

Konsultera en manuell eller en professionell mekaniker om dessa grundläggande underhåll steg fixar inte problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106247.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.