Hur man kan förbättra prestanda på en Honda GL1500

Efter förlängd tid och användning, kan utförandet av många motorcyklar börjar gå neråt. Men det finns många sätt att förbättra din motorcykel prestation och få den som ny igen. Många av dessa steg är extremt enkel och kostnadseffektiv. Hålla din motorcykel kör väl är inte bara viktigt för hälsan av cykeln, men för din säkerhet. Inte att snabbt kunna accelerera under körning kan hindra dig från att fly farliga situationer. Saker du behöver
Motorolja
Oljefilter (se bruksanvisningen) katalog Aftermarket Avgaskit
ersättningsdäcken
Visa fler instruktioner
1

Använd premium bränsle i din motorcykel. Använda vanlig blyfri bränsle sannolikt inte kommer att skada din motorcykel motor. Men den har en lägre oktantal innehåll, föreskriver mindre prestanda och standard blyfritt bränsle är vanligtvis mindre ren än premium bränsle.
2

Ändra din motorcykel olja och oljefilter. Dålig olja kan orsaka din motorcykel för att köra på icke-optimala temperaturer, vilket gör att motorn prestera dåligt. Använd 10W-40 motorolja om du rider din GL1500 på en lägre höjd område, eller använda 10W-30 motorolja om du är i en hög höjd område. GL 1500 rymmer 3,5 liter olja.
3

Installera en eftermarknad avgassystem kit på din motorcykel. Dessa kit inte bara ger ett bra ljud för din motorcykel, men de kan också öka uteffekten.
4

Byt din motorcykel gamla däck. Många gånger dragkraft kan vara en skyldige av dålig prestanda som förbises. Köpa nya däck kan förhindra att din cykel från att glida eller spinning, så att du kan få dragkraft du behöver för korrekt acceleration. Försök att installera prestanda slicks för varma, torra lokaler. Du kanske vill använda åretruntdäck om du är i en våt eller bergsområde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109186.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.