Hur man tar bort ett framhjul Road Glide

Harley-Davidson Road Glide infördes av "Motor Company" som flaggskepp bland sitt turnerande raden av motorcyklar. Dess Rammonterat spackling och V-twin motor får det att skära genom vinden i höga hastigheter på motorvägen. Lägg till som kyler, beställnings-grafik och de flesta entusiaster helt enkelt gick ape över den massiva cykeln. Rutinmässigt underhåll, men upptäcktes snart att vara lite mer detaljerad på vägen Glide än den genomsnittliga Harley ride. Lyckligtvis är dock borttagande av framhjulet en rättfram uppgift när det utförs korrekt. Saker du behöver
Motorcykel lift
Insexnyckel ställa
stor skruvmejsel eller metallstav
SAE hylsnyckelsats
SAE öppen nyckel set
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorcykelns tändning. Blockera cykeln så att framhjulet lyfts från marken.
2

Ta bort de två skruvarna som håller den vänstra skivan bromsok med en stor insexnyckel. Lyft tjocklek av av rotorn och göra det möjligt att hänga löst av dess bromsledningen. Upprepa proceduren för den högra sidan disken bromsok.
3

in en stor skruvmejsel eller metallstav genom hålet i den främre hjulaxeln på höger sida av cykeln. Håll stången stadigt, vilket hindrar axeln från att vrida sig. Tag av axelmutter på vänster sida av hjulet med en SAE hylsnyckel.
4

Lossa men ta inte bort de två muttrarna reglaget cap på höger sida av axeln med en SAE tidsbegränsning skiftnyckel.
5

Knacka ut axeln med en gummiklubba. Släpp ratten inifrån framgaffeln och ta den till en arbetsbänk eller annat säkert område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108494.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.